Reintrepretarea Muzei Adormite
de către Nod Design Lab la
Expo 2020 Dubai

Muza Adormită de la Expo Dubai 2020

context

Florin Cobuz, alături de echipa Nod Design Lab au fost prezenți în luna martie 2022 la Expo 2020 Dubai cu un workshop interactiv, în care participanți din peste 192 de țări au avut ocazia să experimenteze tehnici de meșteșug și să participe la crearea unei instalații din 30.000 de bețe de fag, inspirată din Muza Adormită a lui Brâncuși.

Cum pentru fiecare creativ, fie că este artist, designer, arhitect sau programator, muza/inspirația reprezintă o parte esențială a procesului de creație, Florin Cobuz a ales ca Muza Adormită a lui Constantin Brâncuși să fie cea care a dat forma instalației.

Această instalație combină arta și designul, lucrul cu lemnul, programare și proiectare digitală pentru a crea o adevărată operă de artă colaborativă, în care s-a urmărit implicarea a peste 15.000 de vizitatori ai expoziției pentru finalizarea și completarea lucrării.

Florin-Cobuz-Seic-press

Galerie imagini Expo 2020 Dubai

Pentru ediția Expo 2020 Dubai, partenerii Nod Design Lab sunt Bosch Romania, divizia de unelte electrice profesonale. Puteți afla mai multe despre Bosch Professional pe site-ul lor, precum și pe pagina lor de Facebook.

Florin Cobuz a fost invitat la Dubai Expo 2020 ca reprezentat al României de către Ministerul Afacerilor Externe, ca parte a secțiunii Tradition Reloaded. În cadrul acestei secțiuni au mai participat artiști precum Simina Filat – designer, Daniel Rădulescu – sculptor în metal, membru Nod Makerspace, reprezentanții proiectului Mesteshuqar Butiq și creatoarele brandului românesc IE Clothing.

Alte lucrări Nod Design Lab

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE RĂSINĂ

Costul este de 800 lei

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!