Solidarity Fab Lab

Curs gratuit de prelucrare lemn

Dezvoltă-ți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu lemnul și pentru a crea piese de mobilier și obiecte de tâmplărie de calitate.

Investește timp și pasiune în educația ta pentru viitor!

0 ore
Durata totală a cursului
0
Module
0
Ore per modul
0
Locuri per curs

Despre cursul de prelucrare lemn

Acest curs este esențial pentru a oferi participanților oportunități de învățare și dezvoltare într-un domeniu tradițional și totodată inovator prin instrumentele și tehnologiile puse la dispoziție în atelier.

Prelucrarea lemnului este o competență căutată în industriile creative și de producție digitală, iar acest curs le va oferi participanților abilități practice și tehnice valoroase în fabricarea și designul obiectelor din lemn.

Despre trainer

Lucian Mihălescu prelucrează lemnul și realizează obiecte de mobiler personalizate. Iar alături de know how-ul pe care îl are în peste 20 de ani de în tâmplărie, el este mereu cu zâmbetul pe buze și plin de energie.

Conținutul cursului de prelucrare lemn

Participanții vor avea oportunitatea de a aplica cunoștințele teoretice prin realizarea de proiecte practice, cum ar fi construirea unui scaun sau a unei mese simple. Aceasta va permite dezvoltarea abilităților de lucru cu lemnul și a simțului estetic în tâmplărie.

Cursul va fi condus de Lucian Mihăilescu, expert în tâmplărie, care va oferi îndrumare și sfaturi personalizate pentru fiecare participant.

Vor fi prezentate și exemple de lucrări de tâmplărie realizate de profesioniști, pentru a inspira și a oferi modele de referință.

Aceasta este doar o structură generală și poate varia în funcție de cerințele și scopurile specifice ale cursului de tâmplărie. Fiecare modul poate cuprinde atât componente teoretice, cât și exerciții practice, pentru a asigura înțelegerea și aplicarea eficientă a cunoștințelor dobândite.

Ce veți dobândi după finalizarea cursului de prelucrare lemn?

La finalul cursului, participanții vor avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a începe să lucreze în domeniul tâmplăriei, fie ca hobby, fie ca oportunitate de a-și dezvolta o carieră în acest domeniu. Vor fi capabili să creeze și să personalizeze propriile piese de mobilier sau să lucreze în echipă cu alți profesioniști în tâmplărie.

Cursul de tâmplărie oferă o oportunitate excelentă de a învăța o meserie tradițională și de a explora creativitatea în lucrul cu lemnul. Indiferent dacă sunteți pasionat de tâmplărie ca hobby sau doriți să vă dezvoltați o carieră în acest domeniu, acest curs vă poate oferi fundamentul necesar pentru a vă atinge obiectivele.

Calendar cursuri de prelucrare lemn

Grupa 1

16, 17, 23, 24 martie
interval orar: 09:00-12:00

Grupa 2

13, 14, 20, 21 aprilie
interval orar 09:00-12:00

Grupa 3

11, 12, 18, 19 mai
interval orar 09:00-12:00

Grupa 4

8, 9, 15, 16 iunie
interval orar 09:00-12:00

Cursurile vor avea loc pe Splaiul Unirii 160, la Nod Makerspace.

Dăi share la acest curs pe:

Despre Orange Digital Center

Inițiativa Orange Digital Center este o platformă educațională gratuită care are ca scop dezvoltarea abilităților digitale ale tinerilor, ajutând astfel la crearea de noi șanse la o viață mai bună. Cursurile se vor desfășura în format fizic în cadrul spațiului Nod Makerspace, Splaiul Unirii 160, București.

Beneficiari:

Prioritatea în accesul la cursuri o vor avea persoanele în situații vulnerabile: 

  • tineri care nu au un loc de muncă în prezent;
  • persoane cu venituri mici care își doresc să crească din punct de vedere profesional;
  • tinere mămici/femei vulnerabile care au nevoie de suport;
  • studenți sau foști studenți care nu se regăsesc în domeniul ales și vor să își îmbunătățească competențele digitale;
  • alte persoane în situații defavorizate. 
 
Alege să investești timp și pasiune în educația ta pentru viitor!

Ai vreo întrebare? Ne poți scrie aici

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!