Arhitecții Inovării

341 de studenți înscriși în ciclurile de licență și masterat, precum și doctoranzi, de la arhitectură și domenii conexe, arte plastice, design, construcții, fizică, matematică, informatică sunt așteptați să urmeze programul de formare antreprenorială “Arhitecții Inovării”.

Dacă ai acest profil, ne-ar face plăcere să te alături proiectului!

Noi îți dăm mijloacele să pornești afacerea pe care ți-o dorești. Tu doar trebuie să ai curaj să te înscrii la cursuri.

hero-image-arhitectii

Arhitecții Inovării” este un program de accelerare de afaceri ce se adresează studenților din toată țara care doresc să își exploreze potențialul antreprenorial și chiar să își pună în practică ideile de afaceri cu ajutorul unei finanțări nerambursabile.

Programul se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la arhitectură și domenii conexe, arte plastice, design, construcții, fizică, matematică, informatică și este derulat de fonduri-structurale.ro, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace în perioada decembrie 2021-decembrie 2023.

Care sunt etapele proiectului
"Arhitecții Inovării"?

pas1

Pasul 1

Participi la programul de formare antreprenorială!

pas2

Pasul 2

Organizăm o competiție de planuri de afaceri în care poți obține până la 60.000 de euro pentru ideea ta!

pas3

Pasul 3

Te vom sprijini suplimentar pentru a-ți porni și dezvolta afacerea!

pas4

Pasul 4

Primii pași în antreprenoriat. Îți suntem în continuare alături.

Ne dorim să dezvoltăm împreună ecosistemul industriilor culturale și creative din România. Așa că, ne propunem să valorificăm resursele de know-how și de networking prețioase pe care le avem pentru a susține studenții cu inițiativă antreprenorială pe tot parcursul lor.

Tu ia CURAJUL cu tine și înscrie-te la cursurile “Arhitecții Inovării”.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta pe email la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro, persoană de contact: Cristina Pojoga, 0725.0725.00

Condiții de îndeplinit:

• ești înmatriculat(ă) într-o instituție de învățământ superior (cel puțin anul II de studii de licență) la arhitectură sau specialități conexe (ex. arhitectură de interior, design de produs, mobilier și amenajări interioare), arte plastice, design, construcții, fizică, matematică, informatică;
• dorești să înființezi o afacere în regiunile mai puțin dezvoltate ale României (Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Centru, Nord-Est, Nord-Vest, SudEst);
• ai o idee de afaceri ce vizează sectoarele economice cu potențial competitiv, cu accent pe industriile cultural-creative și activitățile profesionale (arhitectură, proiectare etc.);
• nu ai mai urmat un curs de „Competențe Antreprenoriale” finanțat din fonduri nerambursabile.

Alte documente:

Proiectul „Arhitecții Inovării” (POCU/829/6/13/142130) este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman în cadrul liniei de finanțare „Innotech Student”.

Proiectul este implementat de fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG) în calitate de Beneficiar împreună cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace în calitate de parteneri.

Arhitecții Inovării are o durată de 24 de luni, implementându-se în perioada 31 decembrie 2021 – 30 decembrie 2023.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 9.686.360,68 lei, din care 9.582.301,99 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă, iar 104.058,69 lei contribuția proprie eligibilă a Beneficiarului și Partenerilor.

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE RĂSINĂ

Costul este de 800 lei

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!