We are all makers

Dorința de a face lucruri, de a inventa și construi cu propriile mâini este adânc înrădăcinată în noi. Ne conectează cu mediul în care ne aflăm, ne ancorează în real și la sfârsit ne alegem și cu un obiect pe care să-l folosim. Credem în acest mic maker care se află în fiecare dintre noi. Cu toții putem fi makeri.

Ne-am dorit dintotdeauna să putem aduce mai aproape de viețile oamenilor din România poveștile de viață și transformările profesionale care se întamplă sub acoperisul comunității noastre de antreprenori, de meșteri moderni, de colegi și prieteni care sunt implicați în domenii de #making precum cele de producție, arhitectură ori proiectare.

Trăim într-o lume digitală și suntem constant provocați să reinventăm meștesugul analog, modul în care lucrăm și în care ne uităm la prezent și viitor cu un filtru de creștere sustenabilă.

Sinergia organică dintre Bosch Professional Romania și Nod Makerspace s-a născut încă de la începuturile Nod Makerspace în 2016. Odată cu trecerea anilor, colaborarea noastră s-a consolidat natural “cărămidă cu cărămidă” , așa cum simțim că se dezvoltă și legatura dintre orice meșter cu sculele pe care le utilizează în atelier.

Jurnal de maker

Instalații urbane

dambovita-delivery
Play Video about dambovita-delivery

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!