Makerspace

Conceput ca un ecosistem în continuă transformare, în makerspace găsești variate spații de lucru: birouri individuale cu depozitare, mese lungi de lucru, echipamente și scule, ateliere de lemn & metal. 

Suntem dedicați atât proiectelor de freelancing, cât și celor gândite în echipă sau de către firme mici și medii. Astfel de colaborări pornesc întotdeauna de la schimburi de idei si discuții libere – învățarea de la membrii comunității fiind cea mai importantă.

makerspace-2
100
mp de spațiu
1
studiouri private
1
startup-uri de makeri
1 +
scule și echipamente
makerspace6

The workshops

Atelierele de lucru ale makerspace-ului sunt inima spațiului, pline de scule și de oameni care meșteresc. Aici poți să prelucrezi lemnul, metalul, să tai sau să gravezi cu ajutorul CNC-urilor, să împrimi 3D, să coși sau să vopsești. Accesul în ateliere cu scule care pot răni necesită un training inițial pentru siguranța tuturor membrilor.

The Private

Pe lângă abonamentul tău, poți opta pentru o masă fixă, numai a ta, sau pentru un studio privat.  Aici îți poți crea propriul tău univers de maker, ordonat sau într-un haos numai de tine știut. Studioul îl poți folosi pentru birou și spațiu de depozitare și lucrul efectiv să-l faci în ateliere. 

makerspace5
makerspace3

The Active

În makerspace este o atmosferă prietenoasă care îi atrage pe cei mai activi. Mulți dintre ei sunt atât de activi, încât rar îi vezi stând la un birou. Aici vei găsi artiști care pictează, makeri care sudează, experimentează; designeri vestimentari, designeri de obiect, plus o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. 

Sună interesant?

Jurnal de maker

Atmosfera de lucru

Aruncă o privire prin galeria foto și vezi ce spațiu e pentru tine. Oricum, poți să le încerci pe toate și dacă te plictisești de unul poți să te muți fără probleme. Oricând.

Desigur, cel mai bun mod de a simți că aici poate fi atelierul tău este să vii la un tur și să-ți faci abonament măcar pentru o lună. Începe cu cel mai mic, și apoi, dacă vrei un upgrade, ești liber să-l faci oricând. 

Abonamente

Cu abonamentele pentru makerspace poți folosi toate zonele de coworking, inclusiv biblioteca de materiale. Poti să faci proiecte scurte de maximum 5 zile sau să vii să meșterești după job. Iar dacă ești un pic fanatic, poți să stai toată noptea. Completează-ți abonamentul cu o masă sau studio privat sau folosește echipamentele CNC ocazional. Desigur, te învățăm noi cum să le folosești – avem cursuri de inițiere pentru toate! Singurul care lipsește de-aici ești tu!

MAKER

AFTER-WORK
170 +TVA / lună
 • L-V 18-24, S-D full time
 • acces la coworking și ateliere
 • dulap depozitare

MAKER

ENTUZIAST
200 + TVA / lună
 • program non-stop
 • acces la coworking și ateliere
 • dulap depozitare
Popular

MAKER

FANATIC
280 +TVA / lună
 • acces 24/7 în toate zonele de coworking și ateliere
 • acces maxim 3 ore / zi la echipamente CNC
 • dulap de depozitare

Abonamente firme
sediu social

Fie că ești plecat mai tot timpul și ai nevoie de găzduirea firmei tale sau lucrezi de acasa și vrei să ai un loc unde să te întâlnești cu clienții, noi am creat două abonamente care să îți ia grija înființării sediului social într-un apartament, primirii corespondenței și a întâlnirilor cu clienții prin cafenele. Acum poți face toate aceste lucruri la Nod makerspace.

DIGITAL NOMAD

30 +TVA / lună
 • contract sediu social 12 luni
 • preluare corespondență
 • 2 ore rezervare sală de ședințe
 • reducere 10% la toate evenimentele organizate de Nod makerspace
 • reducere 10% la sălile de ședințe și evenimente
 • WI-FI rapid
 •  

UNBOUND FREELANCER

100 +TVA / lună
 • contract sediu social 12 luni
 • preluare, scanare și trimitere corespondență
 • 4 zile acces la spațiul de coworking
 • 2 ore rezervare sală de ședințe
 • reducere 20% la toate evenimentele organizate de Nod makerspace
 • reducere 20% la sălile de ședințe și evenimente
 • WI-FI rapid

Cursuri de inițiere

Cursuri de inițiere

Ai devenit membru al comunității Nod și vrei să meșterești ceva? Pentru singuranța ta este obligatoriu să treci prin cursurile de inițiere ale atelierelor și echipamentelelor CNC. Trainerul te va familiariza cu toate sculele și echipamentele din ateliere sau numai prin cele de care ai nevoie pentru proiectul tău. Chiar dacă ai mai lucrat cu ele în altă parte, trecerea lor în revistă e obligatorie. Pentru siguranță. Be safe!

Atelier-lemn - nod makerspace

ATELIER LEMN

Pentru a intra în atelierul de lemn, trebuie să treci prin acest curs. Spune-i trainerului cu ce proiect vrei să începi ca să te învețe exact ce ai tu nevoie.
Durată curs aprox. 2h

Atelier metal - nod makerspace

ATELIER METAL

Pentru a intra în atelierul de metal, trebuie să treci prin acest curs. Spune-i trainerului la ce proiect vrei să lucrezi ca să te învețe exact ce ai tu nevoie.
Durată curs aprox. 2h

CNC Laser - nod makerspace

CNC LASER

Pentru a folosi acest CNC trebuie să ai cunoștințe de CAD. Principile de desen, așezarea în pagină și setările sunt explicate, însă o minimă experiență este necesară.
Dimensiune CNC-uri: 120x120cm
Durată curs aprox. 3h

CNC router - nod makerspace

CNC ROUTER

Pentru a folosi acest CNC trebuie să ai cunoștințe de CAD. Principile de desen, așezarea în pagină și setările sunt explicate, însă o minimă experiență este necesară.
Dimensiune CNC-uri: 120x120cm
Durată curs aprox. 3h

Mese și studiouri private​

Mese și studiouri private​

Pe lânga abonamentul tău, optează pentru o masă fixă. Ea va fi în permanență a ta, vei putea să-ți lași ce vrei pe ea și nimeni nu are voie să lucreze la ea. Este foarte utilă când ai proiecte de durată sau nu vrei să-ți bagi calculatorul, monitorul sau celelate lucruri în dulap sau să le muți de fiecare dată. O mulțime de variante de folosire a spațiului de lucru: scaune ergonomice de înaltă calitate, birouri joase sau înalte, zone de brainstorming mobilate jucăuș care îți stimulează gândirea creativă.

Contact

Telefon: 040 746 194 213
Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București – intrarea pe scara galbenă.

Program

Pentru un tur al spațiului te rugăm să completezi formularul alăturat. Ne vom ocupa de solicitarea ta și vom reveni către tine cu o propunere.

Important! Dacă ne vizitezi fără programare, sau fără să ai un răspuns de la noi, nu putem garanta disponibilitatea noastră, sau a locației.

Program nonstop pentru membri

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE RĂSINĂ

Costul este de 800 lei

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!