Curs de ceramică - 850 lei

Dezvoltă-ți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu ceramică pentru a crea obiecte de design ceramic.

0 ore
Durata totală a cursului
0
Module
0
Ore per modul
0
Locuri per curs

Despre cursul de ceramică

Acest curs de introducere în domeniul ceramicii este conceput să deschidă ușa spre un univers vast și fascinant al artei și meșteșugului ceramicii, adresându-se atât începătorilor, cât și celor cu o oarecare experiență în manipularea argilei.

Oferind o privire cuprinzătoare asupra proceselor fundamentale, de la pregătirea argilei până la tehnici de modelare, decorare și ardere, cursul își propune să echipeze participanții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a explora și a exprima creativitatea prin intermediul acestui material.

Despre trainer

După 16 ani în străinătate, Laura Crăiță redescoperă ceramica în Israel la Ging Pottery. Continuă în Cipru sub îndrumarea lui Efthymios Symeou, apoi perfecționează olăritul și glazurile în Italia, la Școala La Meridiana.

În 2022, Laura se întoarce în România, și își deschize un atelier în București la Nod Makerspace, unde creează piese unice de ceramică, îmbinând tehnici avansate cu stilul personal.

Conținutul cursului de ceramică

Vom trece împreună prin toate etapele procesului de producere a ceramicii, de la frămăntarea lutului până la ardere și produs finit.


Indiferent de experiența anterioară, acest curs este conceput pentru a fi relaxant și pentru a oferi spațiul ca tu să descoperi bucuria de a lucra cu lutul, iar în final să iei acasă ce ai construit cu propriile mâini.

Ce veți dobândi după finalizarea cursului de ceramică?

Prin participarea la acest curs vei dobândi experință practică în toate etapele procesului de producție al ceramicii, de la argilă brută până la produsul finit, îți vei cultiva creativitatea în timp ce proiectezi și creezi obiecte ceramice adaptate stilului și preferințelor tale.

Toate materialele și arderele sunt incluse în prețul de înscriere de 850 lei.

Calendar module curs ceramică

Costul pentru cele 3 module este de 850 lei.

Modul 1

11 mai
ora 10:00-13:00

Modul 2

18 mai
ora 10:00 - 13:00

Modul 3

25 mai ora 10:00 - 13:00

Cursurile vor avea loc pe Splaiul Unirii 160, la Nod Makerspace.

Dăi share la acest curs pe:

Ai vreo întrebare? Ne poți scrie aici

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!