Licitație pentru aranjamente florale

Pe măsură ce primăvara își face simțită prezența, vă invităm să vă alăturați unei cauze cu adevărat speciale: licitația noastră de aranjamente florale.

Fiecare din cele 30 de creații botanice, concepute cu dragoste și măiestrie în cadrul atelierului de aranjament botanic, așteaptă să aducă un strop de bucurie și culoare în casa cuiva drag vouă. Dar ceea ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Alegând să participați, contribuiți nu doar la frumusețea momentelor petrecute cu cei dragi, ci și la construirea unui viitor mai bun pentru aceste mame curajoase și familiile lor. Haideți să facem împreună acest gest de generozitate, să oferim nu doar flori, ci speranță și sprijin acolo unde este cel mai mult nevoie.

Licitația se va încheia miercuri, 6 martie, la ora 11.00!

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!