Ce facem | Cum facem
Care sunt valorile care ne ghidează

Misiunea noastră

Să generăm mediul durabil unde antreprenorii creativi găsesc resursele și expertiza necesare pentru a-și testa, construi și dezvolta proiectele.

Viziunea noastră

O lume în care antreprenorii creativi împărtășesc resursele și cunoștinţele, dezvoltă comunităţi trainice și fac performanţă într-un mod sustenabil.

Valorile noastre

Trăim și ne ghidăm în fiecare zi după valorile:

Colaborare
Inovaţie
Integritate
Performanţă
Autenticitate

INTEGRITATE

Facem ceea ce spunem și spunem ceea ce facem. Integritatea reprezintă promisiunea noastră că suntem mereu onești, deschiși și consecvenţi, iar în munca noastră ne ghidăm după un set de valori înalte pe care le vom respecta indiferent de circumstanţe. Vom alege curajul în faţa disconfortului și vom alege efortul în faţa căii ușoare pentru că ceea ce punem într-un proiect sunt propria noastră istorie și istoria întregii comunităţi din care facem parte. Luăm decizii corecte și nu facem compromisuri.

AUTENTICITATE

Tu poţi fi tu. Indiferent de unde vii, cine ești sau care îţi este povestea, aici construim împreună viitorul în care tu îţi trăiești propriul adevăr. Diversitatea ne unește, iar creativitatea înflorește printre oamenii care-și manifestă originalitatea. Încurajăm exprimarea sinceră și naturală în timp ce ne respectăm reciproc. Punem în valoare lucrurile care ne fac unici pentru a contribui la un scop comun, împărtășit de toţi.

INOVAȚIE

Suntem curioși și căutăm mereu soluţii mai bune pentru a aduce cele mai noi materiale, procese și tehnologii în munca noastră. Rezolvăm probleme vechi în feluri noi și rezolvăm probleme noi în feluri vechi. Ne uităm în trecut pentru a combina lucrurile într-un mod nemaivăzut ca să obţinem un viitor nou și mai bun. Experimentăm și testăm noi ipoteze pentru a obţine soluţii mai bune și nu facem asta doar de dragul noului, ci o facem pentru că este credinţa noastră în evoluţie. Implementăm metode noi, urmărim trendurile și suntem early adopters.

PERFORMANȚĂ

Obţinem rezultate în cel mai eficient mod. Ne uităm la noi înșine și ne întrebăm: „cum pot face asta mai bine?” Învăţăm zilnic cum să echilibrăm succesul cu o viaţă sănătoasă — iar asta este o performanţă în sine. Acceptăm proiecte cu un buget și cu termene limite care ne permit să facem lucrurile la cel mai înalt nivel. Competitorii noștri suntem tot noi, iar pentru asta ţinem standardul ridicat în tot ceea ce facem astfel încât, în mod natural, următorul proiect va fi cel mai bun și implicit, noi vom crește și vom deveni mai buni. Gândim pe termen lung și alergăm un maraton.

COLABORARE

Pentru noi colaborarea înseamnă să muncim împreună pentru un scop comun, mai înalt decât noi. Comunitatea este esenţa noastră, ADN-ul și motivul pentru care existăm. Lucrăm în armonie, în ciuda diferenţelor de opinie și căutăm consensul pentru a îndeplini cu succes proiectele și pentru a depăși orice provocare. Împărtășim, primim și construim cunoștinţe și abilităţi pentru ca împreună să devenim mai mult decât putem fi la nivel individual. Folosim feedback-ul pentru a deveni mai buni și ascultăm părerile tuturor celor implicaţi pentru a găsi varianta cea mai bună pentru a avansa.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!