Comunitatea Nod Makerspace

Rezidenți

Când ești membru la Nod Makerspace, nu primești doar un birou și parola de la wi-fi, ci și șansa de a face parte dintr-o comunitate vibrantă și diversă de oameni din întreaga sferă creativă. Avem de toate: arhitecți, designeri vestimentari, designeri de obiect, IT-iști, animatori, designeri grafici, consultanți de brand și marketing, fotografi și mulți alții.

Comunitatea_Nod-2
we-are-makers

We are all makers

Ne-am dorit dintotdeauna să aducem mai aproape de viețile oamenilor din România poveștile de viață și transformările profesionale care se întamplă sub acoperișul comunității noastre de antreprenori, de meșteri moderni, de colegi și prieteni care sunt implicați în domenii de #making precum cele de producție, arhitectură ori proiectare.

Dămbovița Delivery

Cu ocazia Street Delivery și a Săptămânii Dezvoltării Durabile, comunitatea creativă Nod Makerspace alături de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Street Delivery s-a mobilizat să realizeze o serie de activități edu-sportive pe râu și pe stradă, alături de implementarea unor intervenții urbane punctuale. 2021 ne-a permitis să organizăm o mică mostră a ceea ce poate fi râul pentru orașul nostru: un spațiu public atractiv și prietenos.
Dambovita-Delivery

People of Nod

People of Nod este despre oamenii minunați de la Nod Makerspace.
Ei sunt cei care meșteresc în makerspace sau poate lucrează la o campanie de PR în spațiul de coworking. Despre ce fac, cum au ajuns să facă și cum ajută sau îi ajută comunitatea din care fac parte. 

Vrei să implici Nod Makerspace
într-un proiect ?

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!