Licitație pentru susținerea mamelor singure

Suma strânsă până în acest moment
1350 lei din 4000 lei 34%

Plantele stabilizate oferite spre licitație reprezintă o inovație fascinantă în decorarea spațiilor, combinând frumusețea naturală cu durabilitatea. 

Acestea sunt tratate printr-un proces special de stabilizare, ceea ce le permite să își păstreze aspectul proaspăt pentru o perioadă impresionantă de 8-10 ani, fără a necesita îngrijire sau lumină directă. Montate artistic pe plăci de placaj tăiate CNC, cu sisteme de prindere asemenea tablourilor, ele aduc un suflu de natură în orice încăpere, evitând îngrijirile constante pe care le cer plantele tradiționale.

Explorând diferite materiale precum scoarța de copac sau crengile decorative, și folosind elemente variate ca mușchiul plat și bombat sau lichenii stabilizați, aceste creații pot transforma orice spațiu într-un colț de natură. Compozițiile se inspiră din peisajele autentice ale pădurilor de foioase specifice zonei noastre geografice, oferind un decor naturalistic și plin de farmec.

 

Despre Licitație

 Ceea ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Alegând să participați, contribuiți nu doar la frumusețea momentelor petrecute cu cei dragi, ci și la construirea unui viitor mai bun pentru aceste mame curajoase și familiile lor. Haideți să facem împreună acest gest de generozitate, să oferim nu doar flori, ci speranță și sprijin acolo unde este cel mai mult nevoie.

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!