Dâmbovița Delivery 2022

16 - 18 septembrie

Splaiul Unirii, 160

A avea un râu ce traversează orașul este un privilegiu pentru locuitorii acestuia, iar marile orașe ale lumii exploatează această resursă pentru a oferi oamenilor spații pentru recreere și petrecere a timpului liber, pentru activități educative și sportive, pentru odihnă și socializare.

Potențialul Dâmboviței este departe de a fi cu adevărat valorificat de bucureșteni. În prezent, râul este cel mai mare spațiu nefolosit al Bucureștiului, iar împreună cu bulevardele adiacente reprezintă o barieră și un separator între sectoare, între cartiere și față de facilitățile de care au nevoie cartierele și locuitorii.

Parteneri Dâmbovița Delivery 2022

Cum a fost la Dâmbovița Delivery în 2021?

Aftermovie

La această ediție, ne propunem să vorbim despre râu ca element de legătură – între cartiere, între oameni, între idei. Despre Dâmbovița ca arteră verde a Bucureștiului, un spațiu public vibrant în care oamenii se pot bucura de apă, de faună, floră și de comunitate.În weekend-ul 16-18 septembrie, pe segmentul de râu Timpuri Noi – Mihai Bravu, recucerim apa cu sporturi nautice și animăm strada cu spectacole, ateliere, muzică și jocuri.

Apel de proiecte

Dacă ai o idee de proiect care poate transforma Dâmbovița, povestește-ne despre ea! Căutăm intervenții artistice, inițiative civice, proiecte educaționale și ateliere interactive care să readucă la viață spațiul din jurul râului.

Parteneri media Dâmbovița Delivery

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!