JURNAL
DE
MAKER

DESIGN
DE
PRODUS

INSTALAȚII URBANE

COLABORARE

Dorinta de a face lucruri, de a inventa si construi cu propriile maini este adanc inradacinata in noi. Ne conecteaza cu mediul in care ne aflam, ne ancoreaza in real si la sfarsit ne alegem si cu un obiect pe care sa-l folosim. Credem in acest mic maker care se afla in fiecare dintre noi. Cu totii putem fi makeri.

Ne-am dorit dintotdeauna sa putem aduce mai aproape de vietile oamenilor din Romania povestile de viata si transformarile profesionale care se intampla sub acoperisul comunității noastre de antreprenori, de meșteri moderni, de colegi si prieteni care sunt implicați in domenii de #making precum cele de productie, arhitectura ori proiectare.

Tarim intr-o lume digitala si suntem constant provocati sa reinventam mestesugul analog, modul in care lucram si in care ne uitam la prezent si viitor cu un filtru de crestere sustenabila.

Sinergia organica dintre Bosch Professional Romania si Nod makerspace s-a nascut inca de la inceputurile Nod-ului in 2016. Odata cu trecerea anilor, colaborarea noastra s-a consolidat natural “caramida cu caramida” , asa cum simtim ca se dezvolta si legatura dintre orice meșter cu sculele pe care le utilizeaza in atelier.

JURNAL
DE
MAKER

DESIGN
DE
PRODUS

INSTALAȚII URBANE

JURNAL DE MAKER

LUKAR – Atelier de tâmplarie custom

ART THE WOOD

INSTALAȚII URBANE

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Scrie-ne și hai într-o vizită!

Hai să vedem tot ce putem construi împreună! 

 

Contact general: contact@nodmakerspace.ro
E-mail servicii: contact@workwork.ro

Telefon: 040 746 194 213

Adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Acces:

  • non-stop pentru membrii comunității.
  • 10-18 pentru vizitatori. Atenție! Pentru un tur al spațiului este necesară programarea prin completarea formularului.

3 + 5 =

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });