DESPRE NOI

Behind the design,
powered by Vivre

Orice produs și orice proiect pornește de la oameni. În cele 6 episoade Behind the Design ne-am dorit să cunoști fondatorii, echipa, membrii Nod makerspace – oamenii care sunt creatori, inovatori, designeri, makeri. Ei ne vor povesti despre ce înseamnă Nod makerspace și proiectele care iau naștere și se dezvoltă aici.

Prin proiectul Behind the Design, Vivre sprijină designerii de produs și makerii locali și îți pune la dispoziție poveștile inspiraționale ale fondatorilor și makerilor de la Nod Makerspace.

 

La Nod găsești spații de coworking, makerspace, ateliere de lemn & metal, studio-uri private, spații de întâlniri și evenimente și MATER, prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est. Oamenii care au biroul, studio-ul sau atelierul aici activează în domenii diferite: design de obiect, IT, tech, arhitectură, pictură, sculptură, branding, comunicare & PR, marketing, graphic design și multe altele. Lucrează împreună, fac schimb de idei și know-how într-un spațiu fresh & colorat. 
Biblioteca MATER cuprinde o colecție extinsă și constant reînnoită de 3.000 de mostre de materiale din toată lumea, dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale, precum arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, de bijuterii și vestimentari, ilustratori, artiști plastici, dar și organizații care dezvoltă produse și materiale noi și au nevoie de această resursă.

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Scrie-ne și hai într-o vizită!

Hai să vedem tot ce putem construi împreună! 

 

Contact general: contact@nodmakerspace.ro
E-mail servicii: contact@workwork.ro

Telefon: 040 746 194 213

Adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Acces:

  • non-stop pentru membrii comunității.
  • 10-18 pentru vizitatori. Atenție! Pentru un tur al spațiului este necesară programarea prin completarea formularului.

5 + 5 =

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });