TEAMBUILDING de making?

Dacă te-ai plictisit de teambuilding-urile obositoare de la munte, noi îți propunem antrenarea și cunoașterea echipei prin making.  Programele noastre de teambuilding sunt provocatoare și necersită toate elemente de lucru în echipa: comunicarea, stabilirea obiectivelor, planificarea timpului, rezolvarea problemelor, colaborarea, creativitatea, realizarea și, bineînțeles, întotdeauna necesar o doză mare de distracție și ras.
Nivelul de dificultate variază de la grup la grup. Vei învață să fii activ, să rezolvi probleme provocatoare fără efort, cu o minte ageră și deschisă, sau să navighezi o barcă că o echipa și să o duci spre victorie. 

traineri

programe

scule implicate

traineri

teambuiding-uri

Cum funcționează un teambuilding de making?

Pre-Eveniment

Mai intai propunem un braistorming pentru găsirea conceptul potrivit echipei tale. Stabilim obiectivele care trebuie atinse și probele cele mai potrivite pentru îndeplinirea pașilor propuși. Stabilim bugetul și termenii evenimentului  (Dată, locația, număr de traineri, materialele folosite, elemente ce țin de ambianța, nuanță, mood)

  Eveniment

  Asigurăm primirea și acomodarea invitaților cu spațial de desfășurare a evenimentului. Prezentăm conceptual programului și scopul întâlnirii noastre.  Împărțiți pe echipe participanții află regulile jocului și se trece la realizarea scopului propus. Fiecare eveniment va fi asistat de traineri în funcție de complexitatea jocului sau a programului de teambuilding. 

   Post-Eveniment

   Împreună tragem concluziile, oferim și cerem feedback.

    Programe

    Ai o imaginație bogata si te crezi in stare sa construiești orice doar ca ba nu ai scule, ba nu ai materiale, ba nu ai timp, ba nu ai bani? Imaginează-ti ce-ai putea construi într-o echipa? Ce-ar fi daca obiectul la care ai visat odată poate fi construit si folosit, iar procesul de creație ar fi un bun prilej sa iti dezvolți lucrul in echipa? Iti propunem sa descoperi lumea make-ingului într-un mediu creativ, modern,  entuziast si cu o atmosfera foarte relaxata.

    Nod Makerspace vine cu un suflu nou, cu o echipa de traineri si consultanți ce pot face din aceasta activitate un eveniment de team building reușit. 
    Noi iti oferim posibilitatea sa iti perfecționezi lucrul in echipa  si comunicarea într-un program unic, dinamic si distractiv.

    1. MAKE IT HAPPEN 

    este un concept de teambuilding ce are la baza creativitatea si coordonarea. Vrei sa-ti testezi competente de creativitate si inovatie? Vrei sa iti testezi abilitatile creative, ingineresti, tehnice? Ai multe momente in care iti vine sa construiesti un lucru neconstruit?

    Atelierul Nod Makerspace dispune de o gama foarte variata de sculele si uneltele pentru a construi aproape orice!

    Programul consta in conceperea si producerea unui obiect de la faza de idee si pana la constructia lui propriu zisa. Ai la dispozitie materiale, scule si o echipa de traineri.

     2. CSR FOR COMMUNITY

     iti da posibilitatea sa ai un effect benefic asupra comunitatii in care activezi. Iti da satisfactie si placere prin construirea unor obiecte utile in comunitatea ta sit e face constient de importanta unui minim effort adus la un moment dart de o echipa.

     Un spatiu de joaca pentru copii sau o imbunatatire a mobilierului urban dar si alte facilitati aduse nevoiasilor din comunitatea ta vor crea baza perfecta pentru un teambuilding cu adevarat tangibil.

     3. THE BEST ARTeam

     Echipa ta e capabila de orice si asta se poate dovedi intr-un evenimet inedit si fulger.

     Realizarea unei instalații de arta cere timp, răbdare, inspiratie dar mai ales munca. Dar daca toate aceste lucruri s-ar putea diviza si distribui intr-un mod eficient si daca sar putea realiza in mai putin de 2 ore ne-ai crede?

     Iti propunem sa incerci imposibilul impreuna cu echipa ta!

     Creativii  stabilesc o tema, o poveste, un concept timp in care analiticii pun la cale procesul de productie si implementarea. Dupa stabilirea temei  urmeaza impartirea pe echipe si transformarea procesului de productie. Pe parcurs urmeaza sa stabilim 4 intalniri ce au ca scop eficientizarea masinariei si atingerea obiectivului in timpul dat.

     Obiectul final va fi asamblat punant cap la cap piesele fiecarei echipe si rezultatul are un efect fantastic! Dupa cateva ore de munca ia forma un obiect la care un artist origamist lucreaza 3 sau chiar 4 saptamani.

     Programul ascute simtul eficientizarii si adaptarii la situatii neprevazute. Stimuleaza comunicarea proactiva si aduce prospetime unei oricarei echipe.

     Obiectul final extraordinar va ajunge in sediul central unde fiecare membru al echipei il poate revedea si retrai intensitatea momentului Origamic ARTeam.

     4. DEZNOD

     este impartit in mai multe probe de logica, perspicacitate si mobilitate, adaptabilitate si rapiditate. Pentru a fi pregatit sa te descurci in diferite situatii noi iti propunem sa treci prin cele 7 probe ale programului  

     1. Cunoastere
     2. Gasire a semenilor
     3. Comunicare
     4. Timp
     5. Eficienta
     6. Logica
     7. Fapte

     5. MAKER CHALLANGE

     Ai trecut prin multe programe de teambuilding si te-ai cam plictisit de ce e acum pe piata? Crezi ca echipa ta e una buna dar totusi e loc de mai bine si totusi nu gasesti un chalklenge care sa puna la incercare capatitatile echipei tale intr-un mod util creativ dar mai ales cu scop?

     Iti propunem challenge-ul MakerTeam care are cele mai inovative si intrigante probe. Atelierele acestui program imbina tehnologia, making-ul, cultura generala, perspicacitatea si intuitia.

     Avem parametrii clari si timpi dati pentru fiecare probe; avem oameni specializati pe diferite domenii care-ti pot oferi consultanta in fiecare problema pe care o intampini. Depinde doar de voi sa aveti o atitudine proactiva si sa aratati ca sunteti cei mai buni si ca se poate. Si credeti-ne ca se poate!

     jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });