TEAMBUILDING de making?

Dacă te-ai plictisit de teambuilding-urile de la munte, noi îți propunem antrenarea și cunoașterea echipei prin making. 

Programele noastre de teambuilding sunt provocatoare și necesită toate elementele de lucru în echipă: comunicare, stabilirea obiectivelor, planificarea timpului, rezolvarea problemelor, colaborare, creativitate. Bineînțeles, întotdeauna e necesară o doză mare de distracție și râs.
Nivelul de dificultate variază de la grup la grup. Vei învăță să fii activ, să rezolvi probleme provocatoare fără efort, cu o minte ageră și deschisă, sau să navighezi o barcă ca o echipă veritabilă de navigatori.

traineri

programe

unelte de lucru

traineri

teambuiding-uri

Cum funcționează un teambuilding de making?

Pre-Eveniment

Mai întâi propunem un braistorming pentru găsirea unui concept potrivit echipei tale. Stabilim obiectivele care trebuie atinse și probele cele mai potrivite pentru îndeplinirea pașilor propuși. Stabilim bugetul și termenii evenimentului  (Data, locația, număr de traineri, materiale folosite, elemente ce țin de ambianță, nuanță, mood)

  Eveniment

  Asigurăm primirea și acomodarea invitaților cu spațiul de desfășurare a evenimentului. Prezentăm conceptul programului și scopul întâlnirii noastre.  Împărțiți pe echipe, participanții află regulile jocului și se trece la realizarea scopului propus. Fiecare eveniment va fi asistat de traineri în funcție de complexitatea jocului sau a programului de teambuilding. 

   Post-Eveniment

   Împreună tragem concluziile, oferim și cerem feedback.

    Programe

    Ai o imaginație bogată și poți să construiești orice doar că ba nu ai scule, ba nu ai materiale, ba nu ai timp, ba nu ai bani? Imaginează-ți ce-ai putea construi într-o echipă? Ce-ar fi dacă obiectul la care ai visat odată poate fi construit și folosit, iar procesul de creație ar fi un bun prilej să-ți dezvolți lucrul în echipă? Îți propunem să descoperi lumea making-ului într-un mediu creativ, modern,  entuziast și cu o atmosferă foarte relaxată – un adevărat makerspace. Nici că există un loc mai potrivit.

    Nod makerspace vine cu un suflu nou, cu o echipă de traineri și consultanți ce pot face din această activitate un eveniment de teambuilding reușit. 
    Noi îți oferim posibilitatea să-și perfecționezi lucrul în echipă și comunicarea într-un program unic, dinamic și distractiv.

    1. MAKE IT HAPPEN 

    un concept de teambuilding ce are la bază creativitatea și coordonarea. Vrei să-ți testezi competențe de creativitate și inovație? Vrei să-ți testezi abilitățile creative, inginerești, tehnice? Ai multe momente în care îți vine să construiesti un lucru neconstruit? Să finalizezi un obiect neterminat?

    Atelierul Nod makerspace dispune de o gamă foarte variată de scule și unelte pentru a construi aproape orice!

    Programul constă în conceperea și producerea unui obiect de la faza de idee și până la construcția lui propriu-zisă. Ai la dispoziție materiale, scule și o echipă de traineri.

     2. CSR FOR COMMUNITY

     îți dă posibilitatea să ai un efect benefic asupra comunității în care activezi. Îți dă satisfacție și plăcere prin construirea unor obiecte utile în comunitatea ta și te face conștient de importanța unui minim efort comun pentru bine dat de echipa din care faci parte.

     Un spațiu de joacă pentru copii sau o îmbunătațire a mobilierului urban, dar și alte facilități aduse persoanelor care au nevoie, vor crea baza perfectă pentru un teambuilding cu adevărat tangibil.

     3. THE BEST ARTeam

     Echipa ta e capabilă de orice și asta se poate dovedi într-un eveniment fulger!

     Realizarea unei instalații de artă cere timp, răbdare, inspirație dar mai ales muncă. Dar dacă îți spunem că s-ar putea realiza în mai puțin de 2 ore, ne-ai crede?

     Îți propunem să încerci imposibilul împreună cu echipa ta!

     Creativii  stabilesc o temă, o poveste, un concept. Analiticii pun la cale procesul de producție și implementarea. După stabilirea temei  urmează împărțirea pe echipe și transformarea procesului de producție. Pe parcurs urmează să stabilim 4 întâlniri ce au ca scop eficientizarea mașinăriei și atingerea obiectivului în timpul dat.

     Obiectul final va fi asamblat punând cap la cap piesele fiecărei echipe și rezultatul are un efect fantastic! După câteva ore de, munca voastră ia forma un obiect la care un artist origamist lucrează 3 sau chiar 4 săptămâni.

     Programul ascute simțul eficientizării și adaptării la situații neprevăzute. Stimulează comunicarea proactivă și aduce prospețime oricărei echipe.

     Obiectul final extraordinar va ajunge în sediul central unde fiecare membru al echipei îl poate revedea și retrăi intensitatea momentului Origamic ARTeam.

     4. DEZNOD

     este împărțit în mai multe probe de logică, perspicacitate, mobilitate, adaptabilitate și rapiditate. Pentru a fi pregătit să te descurci în diferite situații, noi îți propunem să treci prin cele 7 probe ale programului.  

     1. Cunoaștere
     2. Găsire a semenilor
     3. Comunicare
     4. Timp
     5. Eficiență
     6. Logică
     7. Fapte

     5. MAKER CHALLENGE

     Ai trecut prin multe programe de teambuilding și te-ai cam plictisit de ce e acum pe piață. Crezi că echipa ta s-ar bucura de o provocare în care și-ar testa capacitățile într-un mod util creativ dar mai ales cu scop?

     Îți propunem provocarea Maker Team care are cele mai inovative și intrigante probe. Atelierele acestui program îmbină tehnologia, making-ul, cultura generală, perspicacitatea și intuiția.

     Avem parametri clari și timpii dați pentru fiecare probă; avem oameni specializați pe diferite domenii care-ți pot oferi consultanță în fiecare problemă pe care o întâmpini.

     Depinde doar de voi să aveți o atitudine pozitivă și să arătați că sunteti cei mai buni și că se poate. Și credeți-ne că se poate!

     jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });