Premii de 20.000 euro la Future Makers și 50 de start-ups din 6 țări

Future Makers - cover Ro

S-au deschis aplicațiile pentru a 5-a ediție a competiției Future Makers, cu premii în valoare de 20.000 euro, incubare, mentorat internațional și conectare cu fonduri de investiții pentru startups din 6 țări central și est-europene (Bulgaria, Grecia, Ungaria, România, Serbia și Ucraina).

Aplică până în 15 mai:


În 2022, competiția Future Makers va fi împărțită în două cohorte. Cohorta de primăvara, denumită “The Trained Ones Edition”, se va desfășura în perioada mai – iulie și se adresează afacerilor cu o maturitate de 1-2 ani pe piață. În toamnă, cohorta “The Beginners Edition” este destinată persoanelor care se află în etapa de ideație a afacerii și are scopul de a îi pregăti pentru aventuroasa lume a business-ului. În cadrul programului Future Makers, tinerii beneficiază de mentorat din partea unor experți și antreprenori internaționali, peste 30 de ore de ateliere antreprenoriale, de tehnologie și foresight, acces la experți în industrie, o platformă globală de educație și networking, pitch-uri în fața unor fonduri de investiții, un kit digital pentru elaborarea planului de afaceri și membership în comunitatea internațională geneSIS, platforma de învățare & networking a Social Innovation Solutions. Înscrierile se fac până pe 15 mai pentru ediția “The Trained Ones”.

Aplică accesând următorul link și ai șansa să îți prezinți ideea în fața unui juriu pentru premiul de 15.000 de euro.


15 din cele 50 de echipe participante vor avea ocazia să își prezinte ideile și afacerile în fața juriului Future Makers în noiembrie. Premiile de anul acesta vor fi distribuite în funcție de ediția din care echipele fac parte, constând într-un premiu de 15.000 euro pentru afacerile mature și 5.000 de euro pentru cei care se află la început de drum. În plus, la sfârșitul lunii noiembrie, startup-urile selectate vor avea oportunitatea de a-și prezenta afacerile în fața unui grup de investitori internaționali.


“Responsabilitatea pentru o lume mai bună cade și pe umerii antreprenorilor. Acești vizionari, hustlers, căutători de soluții sunt cei care transformă ideile în realitate și oferă soluții pentru problemele viitoare. Rolul Incubatorului Future Makers este de a fi un catalizator, oferind instrumentele, investițiile financiare și conexiunile de care au nevoie antreprenorilor la începutul călătoriei lor. Ne angajăm să dezvoltăm ecosistemul antreprenorial regional din Europa Centrală și de Est, creând un mediu în care antreprenorii să progreseze dincolo de perioada de incubare, construind în cele din urmă o lume mai bună pentru noi toți.” – Roxana Cojocaru, Incubation Lead Social Innovation Solutions.


Printre câștigătorii Future Makers din anii trecuți se numără toboro (o platformă de închiriere de obiecte de zi cu zi), swim.me (dispozitiv smart pentru înotători cu probleme nevăzătoare), Dataphoria (platformă care folosește data analytics și unelte de inteligență artificială pentru a analiza potențialul de sustenabilitate al ONG-urilor și guvernelor), DOIT (aplicație unde tinerii pot să-și dezvolte skill-urile prin challenge-uri practice), Aventurile Tzitzi-Poc (teatru și AR pentru copii), Synovius (proteze pentru recuperare medicală), Polymore (algoritm AI de selecție a deșeurilor plastice).


Mai multe detalii aici: www.future-makers.eu

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE RĂSINĂ

Costul este de 800 lei

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!