PENTRU VIITORI COLEGI

Work from MATER

Ești freelancer sau ai un start-up? Obișnuiai să lucrezi mare parte din timp din cafenele sau aveai un spațiu de lucru închiriat la care a trebuit să renunți acum din motive financiare? Perioada de izolare ți-a încurcat socotelile? E greu să mai împarți spațiul de lucru cu ai tăi prin casă? Lucrezi la un proiect și ai nevoie de maximă concentrare, dar n-ar strica și o comunitate de oameni faini cu care să te mai consulți?
Pentru că știm că-i greu, căci și nouă ne este, te invităm să aplici pentru un loc la noi în comunitate, în Biblioteca Mater, căreia i-am dat acum un nou scop și o punem la dispoziție gratuit, în limita locurilor disponibile și în urma unei selecții prealabile.

Freelanceri
si startups

Dacă ești freelancer sau antreprenor la început de drum, probabil că perioada aceasta de izolare te-a pus în fața unor provocări financiare neașteptate, care nu se regăseau în planul tău inițial de business. Partea plină a paharului este că nu ești singur. Îți oferim ocazia să vii să lucrezi în deplină siguranță într-un spațiu gratuit, alături de alți profesioniști care se confruntă cu aceleași provocări ca și tine.

Nomazii
din cafenele

Îți plăcea să lucrezi în cafenele, terase, restaurante sau poate chiar pe o bancă în parc, lucru care nu a mai fost posibil în această perioadă și e posibil să nu mai fie ceva atât de sigur și de accesibil pe termen lung. Vrei să pleci de acasă chiar și pentru câteva ore de muncă neîntreruptă. Îți dăm ocazia să ai unde să vii și să găsești mediul în care să atingi maximul de productivitate.

Cei care lucrează
de acasă

Poate că locuința ta părea ultrasuficientă atunci când o vedeai cel mai mult seara la somn și în weekend. Acum că trebuie să fie și spațiu de locuit permanent și birou și spațiu de joacă și școală și așa mai departe, parcă nu mai e la fel de încăpătoare. Unde mai pui că dacă nu ai unde să pleci și de unde să te întorci, parcă a devenit mai greu să tragi linie unde se termină biroul și unde începe bucătăria.

Cei cu dor
de comunitate

Experiența ne-a învățat că o comunitate pe sufletul tău îți va da un boost de încredere și putere atunci când simți că nu mai ai inspirație sau nu știi încotro s-o apuci. Să ai pe cineva alături căruia să-i povestești visul tău și să te însoțească în timp ce-ți regăsești direcția este atât de valoros. Fie că alegi să împarți know-how cu comunitatea Nod fie că ești tu cel care primește mentorat, ne bucurăm să ne cunoaștem și să ne sprijinim unii pe alții.

MOTIVAȚIA NOASTRĂ

De ce facem asta?

Să nu crezi că doar vorbim și noi nu știm ce-i greul. O mare parte din veniturile noastre lunare erau asigurate de spațiile de evenimente. Și cum nu mai putem organiza evenimente, am zis să dăm un rost nou acestui spațiu. Și, ca întotdeauna, sprijinim antreprenorii, start-up-urile și freelancerii.
Mai ales că avem multă experiență în conversii de spații și amenajări pentru un scop nou. Bibliotecă de materiale, spațiu de evenimente și cursuri, târguri tematice și iată, acum, spațiu de lucru pe care te invităm să-l încerci.

Pilot dronă, video, montaj: Emanuel Dobrincu

Hai in comunitatea Nod makerspace!

Totusi, vrei să beneficiezi de toate facilitatile de la nod?

GALERIE FOTO

Inainte de pandemie

Aruncă o privire prin galeria foto și vezi ce spațiu ti se potrivește. Oricum, poți să le incerci pe toate și dacă te plictisești de unul poți să te muți fără probleme. Oricând. Dacă nu ești convins încă și vrei să simți atmosfera, completează formularul și vino să încerci spațiul gratuit. Și dacă tot nu ești încă sigur, te lăsăm să încerci un pic mai mult, ca să fie alegerea corectă și perfectă pentru tine.

mp coworking

membri activi

de studiouri private

săli de ședințe

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });