PENTRU VIITORI COLEGI

Spațiile Nod de making

Conceput ca un ecosistem în continuă transformare, în makerspace găsești variate spații de lucru: birouri individuale cu depozitare, mese lungi de lucru, echipamente și scule, ateliere de lemn & metal. 

Ne dorim să găzduim proiecte dinamice, noi concepte de design și producție sau proiecte inedite din zona de gaming, VR și animație.

Suntem dedicați atât proiectelor de freelancing, cât și celor gândite în echipă sau de către firme mici și medii. Astfel de colaborări pornesc întotdeauna de la schimburi de idei si discuții libere – învățarea de la membrii comunității fiind cea mai importantă.

The Workshops

Atelierele de lucru ale makerspace-ului sunt inima spațiului, pline de scule și de oameni care meșteresc. Aici poți să prelucrezi lemnul, metalul, să tai sau să gravezi cu ajutorul CNC-urilor, să împrimi 3D, să coși sau să vopsești. Accesul în ateliere cu scule care pot răni necesită un training inițial pentru siguranța tuturor membrilor.

 

The Private

Pe lângă abonamentul tău, poți opta pentru o masă fixă, numai a ta, sau pentru un studio privat.  Aici îți poți crea propriul tău univers de maker, ordonat sau într-un haos numai de tine știut. Studioul îl poți folosi pentru birou și spațiu de depozitare și lucrul efectiv să-l faci în ateliere. 

 

The Active

În makerspace este o atmosferă prietenoasă care îi atrage pe cei mai activi. Mulți dintre ei sunt atât de activi, încât rar îi vezi stând la un birou. Aici vei găsi artiști care pictează, makeri care sudează, experimentează; designeri vestimentari, designeri de obiect, plus o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. 

I NEED TO KNOW MORE

Vrei să vezi cum e și în zona de coworking?

GALERIE FOTO

Atmosfera de lucru

Aruncă o privire prin galeria foto și vezi ce spațiu e pentru tine. Oricum, poți să le încerci pe toate și dacă te plictisești de unul poți să te muți fără probleme. Oricând. Desigur, cel mai bun mod de a simți că aici poate fi atelierul tău este să vii la un tur și să-ți faci abonament măcar pentru o lună. Începe cu cel mai mic, și apoi, dacă vrei un upgrade, ești liber să-l faci oricând. 

mp makerspace

studiouri private

startup-uri de makeri

scule & echipamente

CÂT COSTĂ 

Abonamente makerspace

Cu abonamentele pentru makerspace poți folosi toate zonele de coworking, inclusiv biblioteca de materiale. Poti să faci proiecte scurte de maximum 5 zile sau să vii să meșterești după job. Iar dacă ești un pic fanatic, poți să stai toată noptea. Completează-ți abonamentul cu o masă sau studio privat sau folosește echipamentele CNC ocazional. Desigur, te învățăm noi cum să le folosești – avem cursuri de inițiere pentru toate! Singurul care lipsește de-aici ești tu!

MAKER 5 ZILE

110+tva/lună

 • 5 zile consecutiv
 • program 10-19
 • acces la coworking & ateliere

  echipamentele CNC nu sunt incluse în abonament.

MAKER ENTUZIAST

200+tva/lună

 • program non-stop
 • acces la coworking și ateliere
 • dulap depozitare

   

  echipamentele CNC nu sunt incluse în abonament.

MAKER AFTER-WORK

170+tva/lună

 • program L-V 18-24, S-D full time
 • acces la coworking și ateliere 
 • dulap depozitare

   

  echipamentele CNC nu sunt incluse în abonament.

MAKER FANATIC

280+tva/lună

 • Acces 24/7 în toate zonele de coworking și ateliere
 • Acces max 3 ore/zi la echipamente CNC
 • dulap de depozitare

Abonamente firme sediu social

Fie că ești plecat mai tot timpul și ai nevoie de găzduirea firmei tale sau lucrezi de acasa și vrei să ai un loc unde să te întâlnești cu clienții, noi am creat două abonamente care să îți ia grija înființării sediului social într-un apartament, primirii corespondenței și a întâlnirilor cu clienții prin cafenele. Acum poți face toate aceste lucruri la Nod makerspace.

DIGITAL NOMAD

30+tva/lună

contract sediu social 12 luni
preluare corespondență
2 ore rezervare sala de sedinte
reducere 10% la toate evenimentele organizate de Nod makerspace
reducere 10% la sălile de ședințe si evenimente

WI-FI

UNBOUND FREELANCER

100+tva/lună

contract sediu social 12 luni
preluare, scanare si trimitere corespondență
4 zile acces coworking
2 ore rezervare sala de sedinte
reducere 20% la toate evenimentele organizate de Nod makerspace
reducere 20% la sălile de ședințe si evenimente
WI-FI

CÂT COSTĂ

Mese și studiouri private

Pe lânga abonamentul tău, optează pentru o masă fixă. Ea va fi în permanență a ta, vei putea să-ți lași ce vrei pe ea și nimeni nu are voie să lucreze la ea. Este foarte utilă când ai proiecte de durată sau nu vrei să-ți bagi calculatorul, monitorul sau celelate lucruri în dulap sau să le muți de fiecare dată.

Pentru studio privat e nevoie de cel putin încă un membru al echipei cu care să-l împarți. Așadar, costul final va fi alcătuit din abonamentele voastre și chiria studioului. Pentru că avem studiouri de diverse dimensiuni (2-15 persoane) și nu întotdeauna este ceva disponibil, te rugăm să ne scrii și să ne vizitezi ca să-ți oferim toate informațiile legate de costuri. 

MASA FIXA 120X70cm

60+tva/lună

CUM ÎNVĂȚ?

Cursuri de inițiere

Ai devenit membru al comunității Nod și vrei să meșterești ceva? Pentru singuranța ta este obligatoriu să treci prin cursurile de inițiere ale atelierelor și echipamentelelor CNC. Trainerul te va familiariza cu toate sculele și echipamentele din ateliere sau numai prin cele de care ai nevoie pentru proiectul tău. Chiar dacă ai mai lucrat cu ele în altă parte, trecerea lor în revistă e obligatorie. Pentru siguranță. Be safe!

COST CURS PE ORĂ

17+tva

Atelier Lemn

Ca să intri în atelierul de lemn, trebuie să treci prin acest curs. Spune-i trainerului cu ce proiect vrei să începi ca să te învețe exact ce ai tu nevoie.
Durată curs aprox. 2h

 Atelier Metal

Ca să intri in atelierul de metal, trebuie să treci prin acest curs. Spune-i trainerului la ce proiect vrei să lucrezi ca să te învețe exact ce ai tu nevoie.
Durată curs aprox. 2h

CNC Laser 

Ca să poți folosi acest CNC trebuie să ai cunoștințe de CAD. Principile de desen, așezarea în pagină și setările sunt explicate, însă o minimă experiență este necesară.
Dimensiune CNC-uri: 120x120cm
Durata curs aprox. 3h

CNC Router

Ca să poți folosi acest CNC trebuie să ai cunoștințe de CAD. Principile de desen, așezarea în pagină și setările sunt explicate, însă o minimă experiență este necesară.
Dimensiune CNC-uri: 120x120cm
Durata curs aprox. 3h

CÂT COSTĂ

Folosește un echipament fără abonament

Echipamentele CNC trebuie să fie nelipsite în orice makerspace sau atelier. Știm cât de greu este să găsești unul pe piață pentru lucrări mici și știm cât de scump este acest serviciu – prețurile stabilindu-se în funcție de metri liniari de tăiere. 

La Nod makerspace e mai simplu. Înveți cum se folosește într-un training de două ore special făcut pentru tine și apoi poți să vii să-ți tai singur. Dar numai cu o rezervare a echipamentului dorit, când vrei, în calendar. Fără abonament, fără metri liniari. 

CNC LASER 

20+tva/h

CNC ROUTER 

30+tva/h

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Scrie-ne și hai într-o vizită!

Hai să vedem tot ce putem construi împreună! 

 

Contact general: contact@nodmakerspace.ro
E-mail servicii: contact@workwork.ro

Telefon: 040 746 194 213

Adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Acces:

 • non-stop pentru membrii comunității.
 • 10-18 pentru vizitatori. Atenție! Pentru un tur al spațiului este necesară programarea prin completarea formularului.

10 + 6 =

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });