PENTRU VIITORI COLEGI

Spatiile Nod de making

Conceput ca un ecosistem în continuă transformare, Nod Makerspace își dorește să găzduiască proiecte dinamice, noi concepte de design și producție sau proiecte inedite din zona de gaming, VR și animație.

Suntem dedicați atât proiectelor de freelancing cât și celor gândite în echipă sau de către firme mici și medii. Astfel de colaborări pornesc întotdeauna de la schimburi de idei si discuții libere, invatarea de la membrii comunitatii fiind cea mai importanta.

The Workshops

Atelierele de lucru ale makerspace-ului sunt inima spatiului, pline de scule si de oameni care mesteresc. In ele poti sa prelucrezi lemnul, metalul, sa tai sau sa gravezi cu ajutorul CNC-urilor, sa imprimi 3D, sa cosi sau sa vopsesti. Accesul in ateliere cu scule care pot rani necersita un training initial pentru siguranta tuturor membrilor.  

 

The Private

Pe langa abonamentul tau poti opta pentru o masa fixa, numai a ta, sau pentru un studio privat.  Aici iti poti crea propriul tau univers de maker, ordonat sau intr-un haos numai de tine stiut. Studioul il poti folosi pentru birou si spatiu de depozitare si lucrul efectiv sa il faci in ateliere. Sau invers, daca vrei, atentie insa la comunitate. Oricat de privat e locul tau, de la ea ai cel mai mult de invatat. E cea mai importanta. 

 

The Active

In makerspace este o atmosferă prietenoasă care îi atrage pe cei mai activi. Mulți dintre ei sunt atât de activi, încât rar îi vezi stând la un birou. Aici vei găsi artiști care pictează, sudează, experimentează; tipi și tipe care prototipează câte și mai câte; designeri vestimentari, designeri de obiect, plus o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. În plus, sunt și multe birouri fixe și flexibile pentru creativii care caută un mediu de lucru care să îi inspire.

SĂ AFLI MAI MULTE

Vrei să vezi cum e si in zona de coworking?

GALERIE FOTO

Atmosfera de lucru

Arunca o privire prin galeria foto si vezi care spatiu ti se potriveste. Oricum, poti sa le incerci pe toate si daca te plictiseti de unul poti sa te muti fara probleme. Oricand. Desigur, cel mai bun mod de a simții ca acesta poate fi atelierul tau de lucru este sa vii la un tur si sa iti faci abonament macar pentru o luna. Incepe cu cel mai mic, si apoi, daca vrei un upgrade, esti liber sa il faci oricand. 

mp makerspace

studiouri private

startup-uri de makeri

scule si echipamente

CAT COSTA 

Abonamente makerspace

Cu abonamentele pentru makerspace poți folosi toate zonele de coworking, inclusiv biblioteca de materiale. Poti sa faci proiecte scurte de maximum 5 zile sau sa vii sa mesteresti dupa job. Iar daca esti un pic fanatic, poti sa stai toata noptea. Completeaza-ti abonamentul cu o masa sau studio privat sau sa foloseste echipamentele CNC ocazional. Desigur, te invatam noi cum sa le folosesti, pentru tot avem cursuri de initiere. Singurul care lipsește de-aici ești tu!

MAKER 5 ZILE

90+tva

 • 5 zile consecutive
 • program 09-19
 • acces la coworking și ateliere

  echipamentele CNC nu sunt incluse in abonament.

MAKER ENTUZIAST

170+tva

 • program non-stop
 • acces la coworking și ateliere
 • dulap depozitare

  echipamentele CNC nu sunt incluse in abonament.

MAKER AFTER-WORK

130+tva

 • program 18-24
 • acces la coworking și ateliere 
 • dulap depozitare

  echipamentele CNC nu sunt incluse in abonament.

MAKER FANATIC

240+tva

 • Acces 24/7 în toate zonele de coworking și ateliere
 • Acces max 3 ore/zi la echipamente CNC
 • dulap de depozitare

CAT COSTA 

Mese si studiouri private

Pe langa abonamentul tau poti opta pentru o masa fixa. Acesta va fi in permanenta a ta, vei putea sa iti las ce vrei pe ea si nimeni nu are voie sa lucreze la ea. Este foarte utila cand ai proiecte de durata sau nu vrei sa iti bagi calculatorul, monitorul sau celelate lucruri in dulap.

Pentru studio privat e nevoie de cel putin inca un membru al echipei cu care sa il imparti. Asadar costul final va fi alcatuit din abonamentle voastre si chiria studioului. Pentru ca avem studiouri de diverse dimensiuni (2-15 persoane) si nu intotdeauna este ceva disponibil, te rugam sa ne scrii si sa ne vizitezi pentru ati oferi toate informatiile legate de costuri. 

MASA FIXA 120X70cm

40+tva

MASA FIXA 180X70cm

50+tva

CUM INVAT 

Cursuri de initiere

Ai devenit membru al comunitatii nod si vrei sa mesteresti ceva? Pentru singuranta ta este obligatoriu sa treci prin cursurile de initiere ale atelierelor si echipamentelelor CNC. Trainerul te va trece prin toate sculele atelierului sau numai prin cele de care ai nevoie in proiectul tau. Chiar daca ai mai lucrat cu ele in alta parte, trecerea lor in revista e obligatorie. Pentru siguranta.

COST CURS PE ORA

10+tva

Atelier Lemn

Ca sa intri in Atelierul de lemn, trebuie sa treci prin acest curs. Spune-i trainerului cu ce proiect vrei sa incepi ca sa aprofundeze invatarea spre sculele de care ai nevoie imediat.  
Durata curs aprox. 2h.

 Atelier Metal

Ca sa intri in Atelierul de metal, trebuie sa treci prin acest curs. Spune-i trainerului cu ce proiect vrei sa incepi ca sa aprofundeze invatarea spre sculele de care ai nevoie imediat.
Durata curs aprox 2h.

CNC Laser 

Ca sa poti folosi acest CNC trebuie sa ai cunostinte de CAD. Principile de desen, asezarea in pagina si setarile sunt explicate, insa o minima experienata este necesara.
Dimeniune CNC-uri: 90x120cm, 60x90cm
Durata curs aprox. 2h

CNC Router

Ca sa poti folosi acest CNC trebuie sa ai cunostinte de CAD. Principile de desen, asezarea in pagina si setarile sunt explicate, insa o minima experienata este necesara.
Dimeniune CNC-uri: 120x120cm
Durata curs aprox. 3h

CAT COSTA 

Foloseste CNCul fara abonament

Echipamentele CNC trebuie sa fie nelipsite in orice makerspace sau atelier. Stim cat de greu este sa gasesti unul pe piata pentru lucrari mici, si stim cat de scump este acest serviciu, preturile stabilindu-se in functie de metrii liniari de taiere. 

La Nod makerspace e mai simplu. Inveti cum se foloseste intr-un training de doua oe special facut pentru tine si apoi poti sa vii sa iti tai singur, numai cu o rezervare a echipamentului dorit pe care o faci tu, cand vrei, in calendar. Fara abonament, fara metri liniari. 

CNC LASER 

20+tva/h

CNC ROUTER 

30+tva/h

HAI SA NE CUNOASTEM

Scrie-ne si hai la o vizita!

Ești curios cum arată spațiul și ce facem în el? Apasă butonul și spune-ne când vrei să treci pe la noi. Suntem nerabatori sa te cunostem!

 

Contact general: contact@nodmakerspace.ro
E-mail evenimente: events@nodmakerspace.ro
E-mail servicii: contact@workwork.ro

Telefon: 040 746 194 213

Adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Acces:

 • non-stop pentru membrii comunitatii.
 • 10-18 petru vizitatori. Atentie! Pentru un tur al spatiului este necesara programarea prin completarea formularului.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });