Spatiul de COWORKING.

Cel mai cool spațiu de coworking din București.
O mulțime de variante de folosire a spațiului de lucru: scaune ergonomice de înaltă calitate, mese lungi, birouri joase sau înalte, mese rotunde, zone de brainstorming mobilate jucăuș care îți stimulează gândirea creativă.

Vino în spațiul nostru și bucură-te de facilități: sălile de întâlnire, nap room-ul – o zonă specială unde poți dormi exact 20 de minute, fix cât durau și reprizele de somn ale lui Einstein, chicineta – acolo unde luăm masa, ne dăm întâlnire, vorbim și gătim, totul gândit să acomodeze atât nevoile tale profesionale cât și experiența vieții în comunitate.

mp coworking

memberi

de studiouri private

săli de ședințe

The QUIET. 

Spatiul de coworking din biblioteca de materiale este special conceput pentru cei ce au nevoie de o zona de lucru linistita si luminoasă. Biblioteca este dotată cu mobilier versatil, de înaltă calitate, pentru întâlnirile cu clienții sau pentru relaxare.

Știm că fiecare bibliotecă are nevoie de un spațiu de lectură. Prin urmare, și la MATER am prevăzut o asemenea zonă reprezentativă, cu 8 locuri la înălțime și perspectivă panoramică asupra bibliotecii, unde îți poți desfășura activitatea.

 

The CASUAL.

La etajul 2, atmosfera prietenoasă se îmbină cu modul de lucru activ: makerii sunt atât de activi încât rar îi vezi stând la birou. Aici vei găsi artiști care pictează, sudează, experimentează; tipi și tipe care prototipează; designeri vestimentari, designeri de obiect și o varietate mare de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului.

The ACTIVE.

La etaj este o atmosferă prietenoasă care îi atrage pe cei mai activi. Mulți dintre ei sunt atât de activi, încât rar îi vezi stând la un birou. Aici vei găsi artiști care pictează, sudează, experimentează; tipi și tipe care prototipează câte și mai câte; designeri vestimentari, designeri de obiect plus o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. În plus, sunt și multe birouri fixe și flexibile pentru creativii care caută un mediu de lucru care să îi inspire.

1st floor
2nd floor
Abonamentul permite acces la:

orice zonă de coworking

în funcție de starea ta de spirit și de oamenii din jur

săli de ședințe

pentru oricâte întâlniri ai nevoie

internet de mare viteză

wi-fi/ cablu internet cu fibră optică oferite de Orange

spațiul tău oricând

vii și pleci oricând, 24/7

ABONAMENTELE.

Acestea sunt toate abonamentele pentru spațiul de coworking. 
Singurul lucru care lipsește ești tu!
Vino și testează gratuit să vezi dacă ți se potrivește! Nu găsești ceva potrivit pentru tine? Scrie-ne și încercăm să customizăm unul dintre ele.

Ești curios cum arată spațiul și ce facem în el? Apasă butonul și spune-ne când vrei să treci pe la noi.

VIZITEAZĂ-NE!

Încă mai ai întrebări? Nu ne supărăm!

CONTACTEAZĂ-NE!

Ne găsești la adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Ne găsești la adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Program:
pentru vizitatori - luni - vineri, intre orele 10 - 18 (numai cu programarea online a unei vizite sau a unui tur).
pentru membri - deschis 24/7