PENTRU VIITORI COLEGI

Spațiile Nod de coworking

Vino în spațiul nostru și bucură-te de facilități: săli de întâlnire, nap room – o zonă specială unde poți să dormi exact 20 de minute, fix cât durau și reprizele de somn ale lui Einstein, chicineta – acolo unde luăm masa, ne dăm întâlnire, vorbim și gătim. Totul gândit să acomodeze atât nevoile tale profesionale cât și experiența vieții în comunitate.
O mulțime de variante de folosire a spațiului de lucru: scaune ergonomice de înaltă calitate, mese lungi, birouri joase sau înalte, zone de brainstorming mobilate jucăuș care îți stimulează gândirea creativă.

  

The Quiet

Spațiul de coworking din biblioteca de materiale este special conceput pentru cei ce au nevoie de o zonă de lucru liniștită și luminoasă. Biblioteca este dotată cu mobilier versatil, colorat și funcțional. Ideală pentru întâlnirile cu clienții sau pentru relaxare. Atunci când nu găzduim evenimente, biblioteca e a ta!

Știm că fiecare bibliotecă are nevoie de un spațiu de lectură. Prin urmare, și la MATER am prevăzut o asemenea zonă reprezentativă, cu 8 locuri la înălțime și perspectivă panoramică asupra bibliotecii, unde îți poți desfășura activitatea.

 

The Casual

La etajul 1, atmosfera e prietenoasă, liniștită și colorată! Aici îi vei găsi pe cei care lucrează mai mult la birou: arhitecți, graphic designeri, IT guys, oameni de marketing, comunicare & PR. But do not be fooled! Poate nu sunt atât de ”agitați” ca makerii de sus, dar creativitatea lor se strecoară prin open space și prin studio-uri ca scânteile din atelierul de metal!  

The Active

La etaj 2 îi găsim pe makeri. Mulți dintre ei sunt atât de activi, încât rar îi vezi stând la un birou.

Aici vei găsi artiști care pictează, makeri care proptotipeaza, sudează, experimentează, designeri vestimentari, designeri de obiect plus o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. În plus, sunt și multe birouri fixe și flexibile pentru cei care isi doresc spatiul de lucru separat.

The Private

Pe lângă abonamentul tău, poți opta pentru o masă fixă, numai a ta, sau pentru un studio privat.  Aici îți poți crea propriul tău univers de maker, ordonat sau într-un haos numai de tine știut. Studioul îl poți folosi pentru birou și spațiu de depozitare și lucrul efectiv să-l faci în ateliere. Sau invers, dacă vrei. Totuși, un sfat, fii atent și la comunitate – oricât de privat e locul tău, de la ea ai cel mai mult de învățat. E cea mai importantă. 

 

I NEED TO KNOW MORE!

Vrei să vezi cum e în zona de makerspace?

GALERIE FOTO

Atmosfera de lucru

Aruncă o privire prin galeria foto și vezi ce spațiu ti se potrivește. Oricum, poți să le incerci pe toate și dacă te plictisești de unul poți să te muți fără probleme. Oricând. Dacă nu ești convins încă și vrei să simți atmosfera, completează formularul și vino să încerci spațiul gratuit. Și dacă tot nu ești încă sigur, te lăsăm să încerci un pic mai mult, ca să fie alegerea corectă și perfectă pentru tine.

mp coworking

membri activi

de studiouri private

săli de ședințe

CÂT COSTĂ

Abonamente firme sediu social

Fie că ești plecat mai tot timpul și ai nevoie de găzduirea firmei tale sau lucrezi de acasă și vrei să ai un loc unde să te întâlnești cu clienții, noi am creat două abonamente care să îți ia grija înființării sediului social într-un apartament, primirii corespondenței și a întâlnirilor cu clienții prin cafenele. Acum poți face toate aceste lucruri la Nod makerspace.

DIGITAL NOMAD

30+tva/lună

contract sediu social 12 luni
preluare corespondență
2 ore rezervare sala de sedinte
reducere 10% la toate evenimentele organizate de Nod makerspace
reducere 10% la sălile de ședințe si evenimente 

WI-FI

UNBOUND FREELANCER

100+tva/lună

contract sediu social 12 luni
preluare, scanare si trimitere corespondență
4 zile acces coworking
2 ore rezervare sala de sedinte
reducere 20% la toate evenimentele organizate de Nod makerspace
reducere 20% la sălile de ședințe si evenimente
WI-FI

Abonamente coworking

Acestea sunt toate abonamentele pentru spațiul de coworking. 
Singurul care lipsește ești tu!
Vino și testează gratuit să vezi dacă ți se potrivește! Nu găsești ceva potrivit pentru tine? Scrie-ne și încercăm să customizăm unul dintre ele. Iar dacă nu ești încă sigur/ă ce ți se potrivește, hai la un tur și rămâi să lucrezi la noi pentru o zi. Experimentează lucrul în toate zonele de coworking și vezi ce ți se potrivește.  

INTRARE 1 ZI

15+tva

acces 10-19 L-V
access la etajul 1 de coworking 
masă flexibilă
WI-FI

ABONAMENT 5 ZILE

60+tva/lună

5 zile consumabile într-o lună

      program 10-19 L-V         

 acces la etajul I de coworking
masă flexibilă
WI-FI

FLEXI

120+tva/lună

   acces 15 zile dintr-o lună                  program 10-19 L-V              acces la toate spațiile de coworking și sălile de meeting
masă flexibilă
WI-FI

FULL TIME 24/7

150+tva/lună

acces non-stop
access la toate spațiile de coworking și sălile de meeting
masă flexibilă
WI-FI

CÂT COSTĂ

Mese și studiouri private

Pe lângă abonamentul tău, poți opta pentru o masă fixă. Ea va fi în permanență a ta, vei putea să-ți lași ce vrei pe ea și nimeni nu are voie să lucreze la ea. It will be you own private desk. Este foarte utilă când ai proiecte de durată sau nu vrei să-ți bagi calculatorul, monitorul sau celelate lucruri în dulap de fiecare dată.

Pentru studio privat e nevoie de cel puțin încă un membru al echipei cu care să-l împarți. Așadar costul final va fi alcătuit din abonamentele voastre si studioul. Pentru că avem studiouri de diverse dimensiuni (2-15 persoane) și nu întotdeauna este ceva disponibil, te rugăm să ne scrii și să ne vizitezi pentru a-ți oferi toate informațiile legate de costuri. 

MASĂ FIXĂ 120X80cm

20+tva/lună

STUDIO 14+mp

incepand de la 

120+tva/lună

+ abonamente

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Scrie-ne și hai într-o vizită!

Hai să vedem tot ce putem construi împreună! 

 

Contact general: contact@nodmakerspace.ro
E-mail servicii: contact@workwork.ro

Telefon: 040 746 194 213

Adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Acces:

  • non-stop pentru membrii comunității.
  • 10-18 pentru vizitatori. Atenție! Pentru un tur al spațiului este necesară programarea prin completarea formularului.

15 + 12 =

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });