PENTRU VIITORI COLEGI

Spatiile Nod de coworking

Vino în spațiul nostru și bucură-te de facilități: sălile de întâlnire, nap room-ul – o zonă specială unde poți dormi exact 20 de minute, fix cât durau și reprizele de somn ale lui Einstein, chicineta – acolo unde luăm masa, ne dăm întâlnire, vorbim și gătim, totul gândit să acomodeze atât nevoile tale profesionale cât și experiența vieții în comunitate. 
O mulțime de variante de folosire a spațiului de lucru: scaune ergonomice de înaltă calitate, mese lungi, birouri joase sau înalte, mese rotunde, zone de brainstorming mobilate jucăuș care îți stimulează gândirea creativă

  

The Quiet

Spatiul de coworking din biblioteca de materiale este special conceput pentru cei ce au nevoie de o zona de lucru linistita si luminoasă. Biblioteca este dotată cu mobilier versatil, de înaltă calitate, pentru întâlnirile cu clienții sau pentru relaxare.

Știm că fiecare bibliotecă are nevoie de un spațiu de lectură. Prin urmare, și la MATER am prevăzut o asemenea zonă reprezentativă, cu 8 locuri la înălțime și perspectivă panoramică asupra bibliotecii, unde îți poți desfășura activitatea.

 

The Casual

La etajul 2, atmosfera prietenoasă se îmbină cu modul de lucru activ: makerii sunt atât de activi încât rar îi vezi stând la birou. Aici vei găsi artiști care pictează, sudează, experimentează; tipi și tipe care prototipează; designeri vestimentari, designeri de obiect și o varietate mare de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului.

The Active

La etaj este o atmosferă prietenoasă care îi atrage pe cei mai activi. Mulți dintre ei sunt atât de activi, încât rar îi vezi stând la un birou. Aici vei găsi artiști care pictează, sudează, experimentează; tipi și tipe care prototipează câte și mai câte; designeri vestimentari, designeri de obiect plus o varietate largă de unelte cu care să te joci, chiar în atelierele makerspace-ului. În plus, sunt și multe birouri fixe și flexibile pentru creativii care caută un mediu de lucru care să îi inspire.

The Private

Pe langa abonamentul tau poti opta pentru o masa fixa, numai a ta, sau pentru un studio privat.  Aici iti poti crea propriul tau univers de maker, ordonat sau intr-un haos numai de tine stiut. Studioul il poti folosi pentru birou si spatiu de depozitare si lucrul efectiv sa il faci in ateliere. Sau invers, daca vrei, atentie insa la comunitate. Oricat de privat e locul tau, de la ea ai cel mai mult de invatat. E cea mai importanta. 

 

SĂ AFLI MAI MULTE

Vrei să vezi cum e in zona de makerspace?

GALERIE FOTO

Atmosfera de lucru

Arunca o privire prin galeria foto si vezi care spatiu ti se potriveste. Oricum, poti sa le incerci pe toate si daca te plictiseti de unul poti sa te muti fara probleme. Oricand. Daca nu esti convins inca si vrei sa simti pe propria piele atmosfera coworkingului Nod, completeaza formularul si vino sa incerci spatiu gratuit. Si daca nu esti inca sigur, te lasam mai mult, ca sa fie alegerea corecta. 

mp coworking

membri activi

de studiouri private

săli de ședințe

CAT COSTA 

Abonamente coworking

Acestea sunt toate abonamentele pentru spațiul de coworking. Singurul lucru care lipsește ești tu!
Vino și testează gratuit să vezi dacă ți se potrivește! Nu găsești ceva potrivit pentru tine? Scrie-ne și încercăm să customizăm unul dintre ele. Iar daca nu esti inca sigur/ă ce ti se potriveste hai la un tur si ramai sa lucrezi la noi pentru o zi. Experimenteaza lucrul in toate zonele de coworking si vezi ce ti se potriveste.  

abonament 1 zi

15+tva

 • program 09-19
 • access la etajul 1 de co-working, inclusiv Mater
 • Masă flexibilă
 • Wi-Fi 

   

abonament 5 zile

60+tva

 • consumabile intr-o luna
 • program 09-19
 • access la etajul 1 de co-working, inclusiv Mater
 • masă flexibilă
 • Wi-Fi

After-work

110+tva

 • program 18-24
 • access la toate spatiile de coworking si salile de meeting
 • masă flexibilă
 • Wi-Fi
 • dulap de depozitare

full time 24/7

150+tva

 • program non-stop
 • access la toate spatiile de coworking si salile de meeting
 • masă flexibilă
 • Wi-Fi
 • dulap de depozitare

CAT COSTA 

Mese si studiouri private

Pe langa abonamentul tau poti opta pentru o masa fixa. Acesta va fi in permanenta a ta, vei putea sa iti las ce vrei pe ea si nimeni nu are voie sa lucreze la ea. Este foarte utila cand ai proiecte de durata sau nu vrei sa iti bagi calculatorul, monitorul sau celelate lucruri in dulap.

Pentru studio privat e nevoie de cel putin inca un membru al echipei cu care sa il imparti. Asadar costul final va fi alcatuit din abonamentle voastre si chiria studioului. Pentru ca avem studiouri de diverse dimensiuni (2-15 pers) si nu intotdeauna este ceva disponibil, te rugam sa ne scrii si sa ne vizitezi pentru ati oferi toate informatiile legate de costuri. 

MASA FIXA 120X80cm

40+tva

HAI SA NE CUNOASTEM

Scrie-ne si hai la o vizita!

Ești curios cum arată spațiul și ce facem în el? Apasă butonul și spune-ne când vrei să treci pe la noi. Suntem nerabatori sa te cunostem!

 

Contact general: contact@nodmakerspace.ro
E-mail evenimente: events@nodmakerspace.ro
E-mail servicii: contact@workwork.ro

Telefon: 040 746 194 213

Adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Acces:

 • non-stop pentru membrii comunitatii.
 • 10-18 petru vizitatori. Atentie! Pentru un tur al spatiului este necesara programarea prin completarea formularului.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });