Nod Makerspace invită experții la un atelier de co-creație pentru a crea un obiect artistic stradal.

Nod Makerspace invită experții la un atelier de co-creație pentru a crea un obiect artistic stradal.

Nod Makerspace lansează un apel pentru participarea la un atelier de co-creație multidisciplinar, deschis experților din arhitectură, design urban, design industrial, makeri, artiști și pasionați de spațiul public, cu scopul de a dezvolta un concept de design inovator pentru un obiect artistic stradal, având un mesaj puternic referitor la poluarea cu deșeuri a râului Dâmbovița, cu accent pe creșterea conștientizării cetățenilor și a autorităților publice asupra acestei probleme.

Atelierul își propune să lucreze cu un grup de experți pentru a crea 2-3 prototipuri de obiect de mobilier stradal cu menirea de a sensibiliza comunitatea cu privire la problema acută a poluării cu deșeuri a râului Dâmbovița și să încurajeze autoritățile publice să ia măsuri concrete pentru protejarea mediului înconjurător

 Prin intermediul acestui atelier, experții vor avea ocazia să-și manifeste creativitatea și abilitățile în cadrul unui nucleu de profesioniști și vor beneficia de un cadru organizat și inspirațional pentru co-creație, în care timpul și expertiza lor vor fi recompensate.

Atelierul va avea loc în data de 3 august 2023, între orele 9:30 și 16:30, la Nod Makerspace, pe Splaiul Unirii, 160

Înscrierile pentru participare sunt deschise până pe 1 august 2023. Doritorii sunt invitați să completeze formularul de înscriere.

Conceptul final va fi executat și expus în cadrul evenimentul manifest Dâmbovița Delivery 2023, care va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2023,
în zona Timpuri noi – MIhai Bravu.

Parteneri

Acțiunea face parte din proiectul asociației Nod Makerspace: „Săptămâna europeană a dezvoltării durabile: Dâmbovița Delivery 2023”, o campanie de conștientizare și educare privind managementul deșeurilor pe apă și în jurul ei, în contextul European Sustainable Development Week. Proiectul este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE CERAMICĂ

Costul este de 850 lei

Licitație pentru aranjamente florale

28 aranjamente florale disponibile

Licitația începe de la 100 lei și va avea loc până pe 6 martie la ora 11.00.

Iar ce face această licitație cu adevărat specială este povestea din spatele fiecărei flori: sprijinirea mamelor singure să își găsească un drum nou în viață, să învețe și să crească alături de noi.

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!