Chris Do vine la Nod Makerspace pe 24 aprilie

Chris Do, fondator The Futur și câștigător al premiilor Emmy pentru design, vine pe 24 aprilie în București la Nod Makerspace, pentru a găzdui The Business Clinic, un workshop exclusiv conceput pentru antreprenorii creativi și proprietarii de afaceri mici care își doresc să scaleze la nivelul următor.


The Business Clinic este un eveniment de formare practic și interactiv, care oferă antreprenorilor creativi instrumente, tehnici și strategii practice pentru a-și începe și dezvolta afacerile cu succes.

“Relația ta cu banii va determina tipul de afacere pe care o vei avea. Ca și creativi, am fost învățați să legăm valoarea de munca pe care o prestăm. Ne face să ne simțim vinovați cu privire la a câștiga bani, iar dacă ceva ne vine ușor de făcut, nu putem reconcilia intern conflictul de a percepe mai mulți bani.” spune Chris Do, Fondatorul The Futur. “Nu este de mirare că mulți profesioniști creativi întâmpină dificultăți în a conduce o afacere profitabilă. Ne dorim să schimbăm această narativă, învățând creativii lucruri pe care nu le-au învățat niciodată la școală.”


Despre ce vor învăța creativii la workshop-ul cu Chris Do

Chris Do va împărtăși cunoștințe și resurse pentru a ajuta profesioniștii creativi să depășească provocările comune, cum ar fi atragerea clienților ideali, stabilirea prețurilor serviciilor și îmbunătățirea comunicării.
Workshopul The Business Clinic este conceput pentru a oferi sfaturi practice și aplicabile, în care participanții vor avea parte de:

  • Sesiuni de formare practice și interactive
  • Oportunități de a crea conexiuni și de a intra în contact cu alți antreprenori
  • Acces la îndrumare și resurse specializate
  • Instrumente și tehnici practice pentru a-și dezvolta afacerile
  • O mai bună înțelegere a modului în care să dezvolte și să implementeze strategii de afaceri eficiente.


Workshopul The Business Clinic este deschis tuturor antreprenorilor și proprietarilor de afaceri mici care doresc să-și dezvolte afacerile și face parte din turneului european The Futur Euro Tour.


Taxa de participare la workshop este de $750, cu disponibilitate de reduceri pentru grupuri.

Mai multe informații despre workshop-ul cu Chris Do


Pentru mai multe informații despre workshopul The Business Clinic, vizitați: https://www.eventbrite.com/e/the-futur-euro-tour-2023-business-branding workshops-tickets-472735333107.


Notă informativă:
Locație: Nod Makerspace, Splaiul Unirii 160, sector 4, București 040041
Data: 24 Aprilie
Ora: 9-18 ora locală (check-in 8.30)
Preț: $750
Bilete: Eventbrite


Despre Chris Do și The Futur:


Chris Do este designer, director, CEO și strategist șef al Blind și fondatorul Futur – o platformă online de educație cu misiunea de a învăța 1 miliard de oameni cum să-și câștige existența făcând ceea ce le place. În prezent, este președintele Consiliului de administrație al SPJA și consilier al Saleshood. De asemenea, a fost membru al Consiliului consultativ pentru AIGA / LA, Emmys Motion & Title Design Peer Group, Otis Board of Governors, Santa Monica College și Woodbury University.

The Futur este o platformă de educație online pentru antreprenorii creativi, fondată de Chris Do în 2015. Prin cursuri online, ateliere și resurse digitale, The Futur oferă designerilor, artiștilor și altor profesioniști creativi instrumentele necesare pentru a reuși în afaceri.
Mai multe informații aici: https://thefutur.com/

Despre Nod Makerspace


Nod Makerspace este primul centru cultural-creativ de dimensiuni mari: atât o platformă tehnică ce oferă mijloace de prototipare, producție, consultanță, cât și un hub cultural și spațiu de interacțiune pentru start-up-uri creative. Misiunea Nod implică și organizarea de evenimente relevante pentru oraș și pentru comunitățile creative: conferințe, concursuri de design, târg de design local, cursuri practice, activări urbane.

www.nodmakerspace.ro

Vrei să vizitezi spațiile
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!

Descarcă
Broșura

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să organizezi un eveniment la
Nod Makerspace?

Trimite-ne
un mesaj!