MyBusiness Financial Wellbeing

Atelierul de care ai nevoie pentru a înțelege finanțele companiei tale.

Împreună cu Sago Finance, am gândit acest atelier pentru a răspunde nevoilor antreprenorilor la început de drum, și nu numai. Vino pregătit cu întrebări, dileme și exemple concrete din propria experiență: totul va fi dezbătut și analizat pentru a înțelege mecanismele financiare din spatele propriului business în cadrul acestui atelier interactiv.

În urma lui vei învăța:

– Cum să separi finanțele personale de finanțele companiei pentru o gestionare eficientă.

– Cum să construiești corect un buget și să faci proiecții pentru business-ul tău.

– Ce înseamnă managementul financiar și ce trebuie să știi ca antreprenor.

Vom aloca suficient timp pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a observa diferite studii de caz. În acest fel, vei putea beneficia de consultanță pentru nevoile curente din business-ul tău sau din viața financiară personală. Prin urmare, vino pregătit ca să poti obține maximul din acest atelier.

Cine va coordona atelierul?

Adnana Popa

Adnana este un profesionist cu o experiență bogată în domeniul financiar care în ultimii ani a investit în crearea unor programe de consultanță și training de Financial Wellbeing pentru a ajuta oamenii să-și gestioneze, protejeze și să-și crească finanțele personale și ale business-ului lor.

Educația financiară face o diferență în business si in viața personală. Împuternicește și echipează oamenii cu cunoștințele, abilitățile și încrederea necesare pentru a construi un viitor mai sigur pentru ei înșiși, pentru familiile lor și pentru business-ul lor.

Ca ex-bancher și acum antreprenor și consultant, ajut oamenii să-și gestioneze eficient finanțele de mai mult de 15 ani, atât finanțele personale cât și ale companiilor lor. 

Te aștept în MyBusiness Financial Wellbeing! 

Adnana Popa, fondator Sago Finance

———————————————————————————————————–

Te poți înscrie la atelier completând formularul.

*Atelierul va avea loc în data de 30 octombrie, între orele 17:30- 20:30.

**Pentru întrebări despre desfășurarea atelierului, ne poți scrie la adresa cursuri@nodmakerspace.ro.

 

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });