21 mai este ziua aleasă în cadrul Romanian Design Week pentru RDW COMMUNITIES // Industria Bumbacului, locul unde biblioteca de materiale organizează Talking MATER!
Ediția lunii mai este finanțată prin Timbrul de Arhitectură și deschide discuția despre practici și materiale pentru designul de obiect. Fiecare din invitați va expune o perspectivă importantă pentru practica de design:
🌞Carla Szabo – Etica în Design
🌞Dragos Motica – Design și Producție
🌞Adrian Enache – Design și crowdfunding

Câteva cuvinte despre invitați:

Dragos Motica
Arhitect, co-fondator și director creativ al brandului de home&décor UBIKUBI, Dragoș a creat peste 50 de obiecte care variază de la accesorii pentru casă și birou la corpuri de iluminat și piese de mobilier. Fiind cel mai adesea recunoscut ca autor al colecției de recipiente de bucătărie Albe, al seriei de scaune Marco sau al lămpii Slash, Dragoș a definit o identitate ingenioasă și modernă pentru Ubikubi, devenind nucleul echipei care reunește acum 12 designeri și arhitecți români.

Carla Szabo

Designer de bijuterie înzestrat, Carla Szabo a reușit să-și impună pe piața românească brandul omonim, fiind autoarea cu cea mai activă colaborare cu creatorii de vestimentar ( Irina Schrotter, Ami Lungu, Kinga Varga, Ana Alexe, Irina Marinescu, Oana Manolescu, Stephan Pelger), lucrând în același timp pe cont propriu, făcându-se remarcată pentru amenajări, lucrari de grafică și obiecte inovative.

 Adrian Enache

Arhitect și designer de produs, Adrian are în spate o experiență solidă în design interior pentru birouri și retail, fiind acum focusat pe crearea de produse sustenabile pentru viața de zi cu zi. Partener de design într-o firmă cu sediul în SUA, Adrian a lansat Tika, pentru care a dus la bun sfârșit cu succes o campanie de crowdfunding de 36000 euro.

Evenimentul se adresează designerilor, arhitecților, inginerilor, studenților și tuturor celor interesați de domeniul designului de obiect.

Intrarea este liberă, iar locurile sunt limitate. Pentru participare, trimite un e-mail cu subiectul ”talking MATER + numele tău” la contact@materlibrary.ro

—————————————————-
Talking Mater este un eveniment in serie, creat de MATER împreună cu parteneri și colaboratori. Scopul acestui eveniment este să pună în lumină practici, profesioniști și informații utile referitoare la materiale, provocări la punerea în opera a materialelor, proiecte concrete, realizate, experiența celor mai experimentați în domeniul ales pentru fiecare ediție.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });