Cea de a doua ediție a conferinței „Leaving grey, living green – Maximize the open space” își propune să promoveze alternative neconvenționale, soluții pentru maximizarea spațiului verde urban din România.
Evenimentul are ca temă principală conștientizarea importanței spațiilor verzi urbane și se adresează tuturor specialiștilor din domeniu: arhitecți, peisagiști, antreprenori, dezvoltatori în măsură să propună și să implementeze soluții sustenabile pentru România urbană, precum și reprezentanților autorităților locale.
Invitații sunt profesioniști recunoscuți pentru know-how-ul si experiența lor, din Romania, Italia, Anglia și Olanda:
• Laura Gatti, peisagist și inginer agronom, partener al bine-cunoscutului proiect Bosco Verticale inițiat la Milano alături de Stefano Boeri și în curs de implementare în prezent la nivel mondial.
Theodor Harasim, reprezentant al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (ROGBC) organizație non-profit acreditată oficial drept consiliu emergent de către World Green Building Council, ce are ca scop încurajarea tuturor condițiilor necesare pentru promovarea construcțiilor performante.
• Gary Grant, promotorul acoperișurilor verzi, consultant internațional in soluții de înverzire a orașelor si autor a numeroase cărți pe aceasta temă.
• Cerasella Craciun, conf. dr. arh. habil. urb. în cadrul Facultății de Urbanism, UAUIM București, arhitect și urbanist cu experiență în proiecte de arhitectură, clădiri, construcții, design interior, urbanism, peisagistica și design.
• Leo Kooijman, inginer horticol și specialist în arboricultură, reprezentat al bine-cunoscutei pepiniere Ebben din Olanda.

Organizatorii evenimentului: Nophadrain Romania – Acoperișuri Verzi, Sika Romania, Arta Gradinilor
Sponsori: Contur Design, Semmelrock Romania, GEPLAST
Parteneri: UAUIM, RUR, DSBA, The Plot, FDA, ROGBC, Ebben, ROFMA, Nod makerspace, Wolfhouse Productions
Parteneri media: Igloo, IBC Focus, Hotel Invest
………………………………………………………..
Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. Pentru înscriere, înregistrează-te la www.nophadrain.ro/registerleavinggreylivinggreen2019 sau scrie-ne pe email office@artagradinilor.ro cu titlul Leaving Grey, Living Green.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });