Experiențe cu lemn și metal  – 14 feb 2019 – ora 19.00
Cu Ciprian Manda, Daniel Radulescu și Bosch Romania

Ediția din februarie Talking MATER deschide discuția despre două dintre cele mai utilizate materiale, prin perspectiva unică a doi profesioniști din domenii diferite.

Pe de o parte, Ciprian Manda, arhitect și designer de obiect, ne va vorbi despre lemnul masiv, brut – principala sa căutare în designul de obiect din ultimii 7 ani. Gândurile și concluziile sale vor fi expuse într-o prezentare despre grosimea, profunzimea, adâncimea, greutatea, rezistența, longevitatea, etapele de prelucrare ale acestui material plin de caracter.

Pe de altă parte, Daniel Rădulescu, sculptor și artist pasionat, ne va expune povestea sa și a metalului: ce înseamnă materialul ca formă de exprimare, care sunt proprietățile acestuia și cum un sculptor aduce avantajele și dezavantajele metalului în folosul artei sale.

LE: Nu în ultimul rând, pentru că sunt mulți arhitecți ce vor veni la TM, Mihai Jumuga, inginer constructor cu experiență de 10 ani pe șantier și trainer al departamentului de scule electrice la Bosch Romania, ne va prezenta un instrument util pentru arhitecți, o resursă inteligentă și rapidă pentru planurile de lucru, cotate, adnotate, bine determinate ale unei încăperi dintr-o clădire. [exercițiu practic]

Evenimentul se adresează designerilor, arhitecților, studenților, pasionaților de artă și design, dar și celor interesați să își extindă cunoștințele și să înțeleagă cum funcționează aceste materiale, din perspectiva altor profesioniști.

FORMATUL EVENIMENTULUI
Intro
Prezentare 1 – 25′
Prezentare 2 – 25′
Exercițiu practic – 25′
Q&A

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un mail cu subiectul ”talking MATER + numele tău” la contact@materlibrary.ro

Prezentările vor fi în română.
—————————————————-
Talking MATER este o serie de conversații lucrative, create de MATER împreună cu partenerii săi, pentru studenți sau profesioniști. Abordarea evenimentului este concentrată pe materiale, texturi, lumini, punere în context, informații concrete.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });