MATER are nevoie de voi! Mai precis, de abilitățile voastre de amenajare.

Prima bibliotecă de materiale din Sud-Estul Europei a început anul trecut din dorința comunității Nod makerspace de a crea unui spațiu dedicat profesioniștilor care lucrează cu materiale sau oricărei persoane care își caută inspirația pentru proiectele sale. Ne-am dorit un spațiu în care dorința de explorare să se simtă ca acasă și credem că am reușit, dar lipsește ceva… Orice bibliotecă, chiar și o bibliotecă de materiale, are nevoie de un spațiu de lectură. Suntem siguri că cele mai bune soluții de amenajare ale spațiului nostru de lectură le putem primi de la voi.

În colaborare EGGER, am lansat un concurs care are ca scop selectarea celei mai bune soluții de amenajare ale spațiului de lectură MATER.

Proiectul câștigător va fi implementat folosind plăcile Eurodekor – PAL melaminat EGGER.

Premiul 1 vă aduce o excursie în Bucovina pentru 2 persoane și un abonament co-working la MATER valabil 6 luni.

Mai multe informații despre partenerii noștri EGGER găsiți aici.

Termenul de înscriere s-a prelungit până pe 23 MAI! Predarea finală este pe 27 MAI. Succes!

Citește regulamentul, respectă tema și consultă documentația tehnică. Îți va fi de real ajutor. Dacă ai intrebări, nu ezita să ne scrii pe concurs@materlibrary.ro și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp. Dacă ai nevoie de mai multă inspirație vino cu echipa și lucrează pentru concurs direct din bibliotecă. Poți vedea toate materialele Egger și multe altele, ai acces la internet, liniste și răcoare.

Succes!

 

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });