27 noiembrie, ora 18.30 la MATER – Biblioteca de Materiale, Splaiul Unirii 160 (în incinta Industriei Bumbacului)

Toată lumea are dreptul la arhitectură și locuire de calitate. De aceea Zeppelin, Holcim România și principalele școli de arhitectură din România au lansat un concurs studențesc de idei pentru o grupare de locuințe pentru familii tinere în satul Moara Nouă: vorbim despre suprafețe și bugete modeste, creștere în timp, comunitate și nu doar alăturări de case – un prototip pentru o practică generală mai bună și o promovare a recursului la arhitect. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de rezultatele ideilor deștepte și ale muncii studenților.

Participarea a fost excelentă. Au predat 60 de echipe de studenți de la București, Cluj, Iași și Timișoara. Din păcate, 10 proiecte au ajuns după termenul-limită și, conform regulamentului, nu mai pot fi luate în considerare pentru premii și mențiuni. Însă organizatorii și juriul au hotărât ca ele să fie totuși printate și incluse în expoziție, precum și în galeria de imagini de pe site-ul concursului. 

Luni vor avea loc atât anunțarea rezultatelor și ceremonia de premiere cât și vernisajul expoziției de proiecte. Evenimentul este unul deschis – cu ocazia asta mai vedeți acel loc foarte tare care este MATER, iar expoziția va putea fi vizitată până pe 10 decembrie 2017.

Detalii despre concurs: e-zeppelin.ro/prototip-pentru-comunitate

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });