Christmas Maker Fair este primul târg de sezon care reprezintă cu mândrie cultura makerilor din România, promovând o alternativă la cadourile în serie prin obiecte ce au în spate mai mult decât un proces mecanic de producție.

Vino să cunoști artizani în lemn, metal, sticlă, ceramică, textile precum și meșteșugari ai gustului la cel mai prietenos târg de Crăciun din oraș.

🌲PROGRAM🌲
Vineri, 15 dec – 17:00 – 20:00
Sâmbătă, 16 dec – 11:00 – 20:00
Duminică, 17 dec – 11:00 – 18:00
(Intrarea este liberă)

CE?
Un Maker Fair e un loc în care poți să-ți cumperi (sau) să-ți faci cadoul aproape perfect, cel pe care-l cauți neliniștit în magazinele din oraș, cel pe care ți-l imaginezi dar nu știi exact cum ar arăta până nu-l ai în mână. La Maker Fair o să găsești obiecte de design, haine, bijuterii, articole de design interior, ilustrații dar și produse de gastronomie (făcute local, la scară mică, în atelierele creative ale Bucureștiului).

UNDE?
Christmas Maker Fair este organizat și găzduit de MATER – prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. MATER este un proiect al Nod makerspace, centrul comunitar creativ de dimensiuni mari din România care a transformat un fost complex industrial de pe Splaiul Dâmboviței într-un spațiu antreprenorial dedicat democratizării design-ului, ingineriei, fabricației și educației creative.

Cum ajungi >>> MATER este situat pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii, poți ajunge cu metroul până la stația Timpuri Noi sau cu RATB linia 133.

************************************************************************
MATER este un proiect dezvoltat de asociația Nod makerspace ce a fost inițiat prin programul Mobilizăm excelența creat de Porsche Romania și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București.

Parteners: Antalis RomaniaBASFDecor FloorEGGER GroupGEPLAST,GranitiFiandreHolcim RomaniaIR ColoursJotun, Monolit,PIATRAONLINESemmelrock Romania, Tondach, Wienerberger Romania.
Partener business: Banca Transilvania
Design si amenajare: Wolfhouse Productions, Kinnarps Romania
Parteneri amenajare: Holdmann RomaniaNova DesignProfilistled Romania, Roca
Partener comunicații: Orange Romania

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });