Pentru STUDENTI, FREELANCERI si START-UPuri.

Dacă vrei să începi propriul business sau ai deja un business, dacă ești un freelancer și te-ai plictisit să lucrezi de acasă sau dintr-un mediu convențional, poți veni aici să lucrezi și să intri în contact cu o comunitate de oameni talentați si cu experiență. Spațiul nostru este nonconformist, viu colorat și cu siguranță va fi o sursă de inspirație pentru proiectele tale.

Abonamentele

COWORKING

Cu abonamentul REZIDENT ai acces la spațiu 24/7 și poți alege zona de coworking în care te simți confortabil. Vei primi un card de acces, ca să îți faci singur programul, un dulap de depozitare, conexiune la internet de mare viteză, vei putea să rezervi gratuit sălile de întâlniri și nu în ultimul rând, te vei bucura să faci parte dintr-o super comunitate.
Mai poți adăuga la abonament propria ta masă, unde să lași cât de dezordine vrei, pentru 40€/lună în plus.
Dacă se întâmplă să fii freelancer, îți place mult să te miști dintr-un loc în altul sau poate ești cumva workoholicul singuratic din cafeneaua de la colț, dă un check-in la Biblioteca de Materiale. Primești internet, prize și multă inspirație de la tot felul de materiale inovatoare.
Vrei să afli mai mult despre toate zonele de coworking? Intră 
aici!

Abonamentele pentru 

MAKERI.

Acestea sunt ABONAMENTELE pentru accesul în makerspace: atât co-working, cât și ateliere. Pentru cei împătimiți, avem scule și echipamente speciale: Laser CNC, Router CNC și altele în atelierele de lemn și metal.

Indiferent dacă vrei să lucrezi la un proiect pe termen lung sau poate vrei doar să-ți faci un raft, vei găsi la Nod abonamentul care să ți se potrivească.

Vrei să afli mai mult despre makerspace și uneltele pe care le poți folosi? Intră aici!

Toate Abonamentele includ:

Acces cu cardul

poți intra și ieși oricând, în orice zi, 24/7

Internet de mare viteză

wi-fi/cable through fiber optics internet from Orange

Adresă poștală

poți primi o adresă poștală pentru corespondența ta

Dulap de depozitare

primești un dulap de depozitare cu cheie

Săli de întâlnire (ședință)

poți avea oricâte întâlniri ai nevoie, doar nu uita să mănânci și să dormi

Apă, Ceai și Cafea

cafea de calitate,
ceai și apă

Nap Room

trage un pui de somn într-un spațiu special amenajat cu beanbag-uri, perne și pături

Spațiul de Chill Out

unde poți deveni maestru ping pong

Acces la chicinetă

dotată cu multe ustensile și ingrediente, îți permite să încălzești mâncarea sau să o pregătești chiar aici

Imprimantă și scanner

nu-ți cumpăra imprimantă, folosește-o pe a noastră

Evenimente Nod

ai acces la evenimentele Nod și Mater și reduceri la cursuri sau petreceri private

MATER Biblioteca de Materiale

vino să te inspiri sau arată-le clienților cele mai noi materiale apărute pe piață

Pentru ECHIPE.

Dacă echipa ta își dorește să inflorească dar nu are unde, o masă sau un studio privat la Nod este cu siguranță locul de care ai nevoie. Poți să-l amenajezi așa cum îți dorești. E al tău, așa că lasă-ți imaginația să curgă. Aranjează-ți mobilierul și decorează spațiul așa cum ai visat, dar nu ai avut încă ocazia. La noi, poți să fii în contact cu ceilalți și în același timp să ai spațiul tău privat unde să discuți cu echipa chestii extra secrete și să nu vă audă nimeni.

Spații PRIVATE

Spații PRIVATE

Dispunem de 21 de studiouri private și multe mese. Vei primi un card de acces, astfel poți intra oricând vrei, un dulap de depozitare unde îți poți lăsa lucrurile peste noapte, internet de mare viteză, săli de întâlnire pe care să le rezervi gratuit și beneficiile apartenenței la o comunitate super tare. Nu recomandăm sub nicio formă izolarea în studio.
Ai nevoie de mai multe informații despre zonele de co-working? Vezi
aici!

Am multe întrebări!

Răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări

1. SPAȚIU ȘI LOCAȚIE

UNDE VĂ GĂSESC ȘI CUM AJUNG ACOLO?

Adresa noastră este Splaiul Unirii 160, unde poți ajunge cu metroul până la stația Timpuri Noi – ieșirea Calea Văcărești, sau cu autobuzul și să cobori la stația Bulevardul Tineretului sau Bulevardul Mihai Bravu.

Când vei ajunge la destinație, vei observa o clădire industrială, care face parte din Complexul Industria Bumbacului. Dacă vezi scările galbene, înseamnă că ai ajuns la Mater – Biblioteca de Materiale și la spațiul de coworking Nod. La etajul 2, vei găsi Nod makerspace cu atelierele de lemn și metal. La ultimul etaj vei găsi Deschis Gastrobar de unde ai panorama întregului complex și te poți bucura de priveliștea către cheile Dâmboviței.

POT VIZITA SPAȚIUL?

Dacă vrei să ne faci o vizită, trimite un mail la contact@nodmakerspace.ro sau dă-ne un telefon la +40 746 194 213 si fă-ți o programare cu cel puțin 24 de ore înainte. Astfel, echipa Nod va organiza un tur ghidat, special pentru tine, prin toate spațiile comune și ateliere.

În cazul în care cunoști deja unul dintre membri, atunci poți stabili o vizită cu el. Vă veți întâlni la recepție unde vei primi un badge de vizitator.

2. ABONAMENTE

VREAU SĂ MĂ ALĂTUR COMUNITĂȚII. CUM PROCEDEZ?

Cea mai bună metodă de a te alătura comunității este să devii membru. Fă-ți un abonament lunar și transformă-ți ideile în realitate. Aici găsești toate tipurile de abonamente. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

CUM POT ÎNCHIRIA UN STUDIO SAU O MASĂ?

Dacă ai nevoie de o masă fixă unde să-ți pui un monitor, o floare sau orice altceva, poți să o adaugi la orice abonament. Cei ce se vor alătura echipei tale vor plăti jumătate din abonament, iar mesele vor fi marcate cu o bulină roșie.
Dacă îți dorești mai bine un studio, vei proceda la fel. Studiourile sunt disponibile pe baza a cel puțin două abonamente, iar cei ce vin peste, vor primi o reducere de 50%.

Scopul acestor reduceri este acela de a încuraja munca în echipă, pentru că e mai plăcută, mai eficientă pe termen lung și mai ales mai prolifică în idei și soluții potrivite.

EXISTĂ ȘI ABONAMENTE PENTRU C TEVA ZILE?

Dacă abonamentul lunar este prea mult pentru tine, avem și variantele Project sau Part Time.

POT RĂM NE PESTE NOAPTE?

Dacă ai optat pentru unul din abonamentele lunare, ai acces la spațiu 24/7.

În cazul în care ai ales abonamentul Part Time, accesul se face după ora 18.

EXISTĂ O LIMITĂ DE V RSTĂ PENTRU A PUTEA DEVENI MEMBRU?

Nu există limită de vârstă pentru a face parte din comunitatea Nod.

Trebuie totuși să fi împlinit 14 ani pentru a folosi spațiul și echipamentul fără însoțitor. Copiii sub 14 ani pot face turul spațiului sau pot participa la instructajul în ateliere, iar dacă vor să petreacă timp în makerspace, atunci vor fi însoțiți de un adult.

3. CURSURI ȘI INSTRUCTAJE

TREBUIE SĂ FIU MEMBRU PENTRU A PARTICIPA LA CURSURI?

Nu trebuie să fii membru pentru a participa la cursuri. Trebuie doar să te înregistrezi la cursuri@nodmakerspace.ro

CE TIPURI DE CURSURI SUNT? POT PARTICIPA LA ELE CHIAR DACĂ SUNT ÎNCEPĂTOR?

Majoritatea cursurilor sunt introductive. Poți vedea lista completă aici.

DACĂ ȘTIU SĂ FAC UN LUCRU FOARTE BINE, POT VENI SĂ ȚIN UN CURS?

Cu siguranță. Dacă vrei să predai ceva complementar sau adiacent activității Nod, te primim cu bucurie. Îți punem la dispoziție o clasă de 30mp pentru 10-15 persoane și un spațiu util de 450mp care poate fi și el folosit.

Pentru informații, sugestii și întrebări, scrie-ne la cursuri@nodmakerspace.ro.

EXISTĂ O LIMITĂ MINIMĂ DE V RSTĂ PENTRU A PARTICIPA LA CURSURI?

Majoritatea cursurilor sunt destinate adulților sau tinerilor adulți.

Pentru copiii între 6 și 14 ani, avem un spațiu de 100mp, în care au loc activități DIY special gândite pentru ei. Atelierele sunt ținute de echipa Eematico și presupune activități tematice unde copiii dezvoltă și construiesc proiecte individuale și în echipă, folosindu-se de unelte manuale și electrice sub îndrumarea trainerilor.

4. UNELTE, ECHIPAMENT ȘI DEPOZITARE

CARE SUNT FACILITĂȚILE MAKERSPACE-ULUI?

Lista cu facilități o găsești aici.

POT FOLOSI ECHIPAMENTUL FĂRĂ SĂ PARTICIP LA CURSURI? DACĂ ȘTIU SĂ FOLOSESC UNELTELE, MAI TREBUIE SĂ FAC INSTRUCTAJUL ÎN ATELIERE?

Din păcate, nu poți folosi niciun echipament și nu ai acces în atelierele de lemn și metal fără să participi la instructajul inițial. Acesta se programează în funcție de disponibilitatea trainerului, are de obicei loc în weekend și durează între 2 și 4 ore, în funcție de complexitate. După instructaj, trebuie bineînțeles să dovedești că ai învățat, înainte să intri propriu-zis în ateliere. Poți găsi lista completă a instructajelor aici.

Dacă știi deja cum să folosești anumite echipamente, trebuie să ne demonstrezi. Unele scule pot avea instrucțiuni diferite de la o marcă la alta.

TREBUIE SĂ VIN CU MATERIALELE PROPRII SAU POT SĂ LE CUMPĂR DE LA NOD?

Poți veni cu materialele tale sau le poți cumpăra de la magazinul Nod. Nod practică aceleași prețuri pe care le vezi pe piață, așa că uneori este mai convenabil să le cumperi de aici, astfel nu trebuie sa acoperi și transportul. Începem cu o rezervă basic și pe parcurs, odată ce înțelegem nevoile membrilor, ne îmbunănățim stocurile.

POT SĂ-MI LAS LUCRURILE AICI PESTE NOAPTE?

Toți membrii rezidenți Nod dispun de un dulap de depozitare cu cheie, indiferent de tipul de abonament. Măsurile unui dulap sunt 40x80x90 cm sau 40x80x60 cm. Lucrurile tale vor fi în siguranță.

Dacă ai studioul tău privat, îți poți lăsa lucrurile înăuntru.

Dacă ai o masă fixă, îți poți lăsa calculatorul, o plantă sau orice altceva te face să te simți ca acasă.

5. SERVICII

MĂ POATE AJUTA CINEVA SĂ FOLOSESC O UNEALTĂ PE CARE NU O STĂPANESC?

Din păcate, nu poți folosi niciun echipament și nu ai acces în atelierele de lemn și metal fără să participi la instructajul inițial. Acesta se programează în funcție de disponibilitatea trainerului, are de obicei loc în weekend și durează între 2 și 4 ore în funcție de complexitate. După instructaj, trebuie bineînțeles să dovedești că ai învățat, înainte să intri propriu-zis în ateliere. 

În cazul în care nu vrei să înveți cum se folosește echipamentul, poți cere ajutorul unui membru al echipei Nod, iar serviciul acestuia va fi taxat în funcție de complexitatea lui.

AM O IDEE ȘI VREAU CA CINEVA DIN ECHIPĂ SĂ O PRODUCĂ. ESTE POSIBIL?

Scrie-ne la servicii@nodmakerspace.ro și noi vom aloca ideea ta unui maker sau unei echipe pentru execuție.

NU-MI DORESC UN ABONAMENT FANATIC, DAR AM NEVOIE SĂ TAI CEVA LA LASER CNC. MA POATE AJUTA CINEVA?

În cazul acesta , trebuie să contactezi Departamentul nostru de Servicii și unul din noi va prelua execuția. Scrie-ne la servicii@nodmakerspace.ro

NU ȘTIU CUM SĂ EXECUT UN DETALIU PENTRU MACHETA MEA. POT SĂ MĂ CONSULT CU UN SPECIALIST?

Poți primi consultanță de la oricare dintre specialiștii noștri. Poți găsi o listă aici.

Dacă ai nevoie de un alt tip de consultanță, ne vom strădui să o găsim pentru tine.

Pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanți, scrie-ne la frontdesk@nodmakerspace.ro

Ești curios cum arată spațiul și ce facem în el? Apasă butonul și spune-ne când vrei să treci pe la noi.

VIZITEAZĂ-NE!

Încă mai ai întrebări? Nu ne supărăm!

CONTACTEAZĂ-NE!

Ne găsești la adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Ne găsești la adresa:  Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București - intrarea pe scara galbenă.

Program:
pentru vizitatori - luni - vineri, intre orele 10 - 18 (numai cu programarea online a unei vizite sau a unui tur).
pentru membri - deschis 24/7